12. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: For lidt og for meget fra Henriksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For lidt og for meget fra Henriksen
Debat Stevns - 24. februar 2021 kl. 12:52

Både Henning Urban Dam (S) og Bjarne Hjorth Andersen har haft indlæg i avisen, hvor de kritiserer undertegnede dels for at jeg skriver for meget om lokalpolitik, og dels fordi jeg skriver for lidt ved ikke at havde fremlagt et budgetforslag.

For det første, så er de fleste forhåbentlig enige om at det er et plus, at personer engagerer sig i deres lokalområde. Så kan man jo være enig eller uenig. Bjarne H. Andersen mener herudover, at jeg er en typisk levebrødspolitiker, hvilket vel er en besynderlig påstand, når nu jeg hverken sidder i Folketinget eller i Kommunalbestyrelsen. Herudover kan jeg oplyse, at jeg bl.a. har arbejdet som lagerarbejder, chauffør og postbud. Siden folketingsvalget har jeg bl.a. skrevet bøger m.m. Så jeg har en blandet erhvervsmæssig baggrund. Og det er vel meget godt at havde prøvet forskellige ting i livet, tænker jeg.

Urban skriver, at undertegnede bør fremlægge et budgetforslag. Men da jeg ikke sidder i Kommunalbestyrelsen, er det ganske enkelt ikke min opgave at fremlægge et budgetforslag. Såfremt jeg kommer i Kommunalbestyrelsen, vil jeg på de relevante tidspunkter fremlægge budgetforslag, men det bliver ikke, fordi Urban ønsker det. Jeg har i øvrigt noteret mig, at kommunens budget desværre allerede er skredet til trods for, at Urban fik sine skattestigninger igennem. Urban burde koncentrere sig mere om at styre kommuneøkonomien.

Jeg kan under alle omstændigheder konstatere, at Bjarne H. Andersen mener, at jeg skriver for mange indlæg, og at Henning Urban mener at jeg skriver for få indlæg om DF-Stevns' politik. Det er vel rimeligt at konkludere, at jeg næppe kan stille begge herrer tilfreds. Jeg vil derfor fortsætte med at fremlægge mine politiske synspunkter i den rækkefølge, som jeg selv vurderer, er passende. Det er vist det bedste for alle parter.

Martin Henriksen
spidskandidat til Kommunalbestyrelsen for Dansk Folkeparti

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?