19. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En prioriteret indsats frem for spredehagl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En prioriteret indsats frem for spredehagl
Debat Stevns - 13. februar 2020 kl. 13:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svar til Sejer Folke. I dit læserbrev i DAGBLADET 12. februar beklager du, at de øvrige partier ikke stemte for Enhedslistens forslag (om den manglende forbindelse fra Lille Syd til København, red.) 18. december. I samme åndedrag bruger du Faxe Byråds beslutning ud fra samme punkt i din argumentation.

Faxe Byråds beslutning afviger en del fra din sag, som ikke indeholdt noget om Østbanen, men handlede om Lille Syd og signaler. At Faxe beslutter at påhæfte et afsnit på om Østbanen og på flere øvrige punkter ændrer ordlyden i sagen, er deres beslutning og det ændrer ikke på, at sagsfremstillingen handlede om noget andet.

Vi forholdt os til Enhedslistens sag og står ved den beslutning, som vi traf 18. december. Vi ønsker at holde os til den aftale, som vi lavede på tværs af de tre kommuner, om at tage én sag ad gangen startende med Østbanen. Dette for ikke at åbne op for en lang liste af ønsker, som risikerer at drukne den aldeles akutte sag om Østbanen. Ting, som kan være nok så vigtige, men det nytter ikke at skyde med spredehagl, mens skinnerne forfalder, og der diskuteres BRT-løsninger.

Hver ting til sin tid!
Vi ønsker en målrettet henvendelse alene om Østbanen, for uden den er vi stillet meget dårligt! Det er ærgerligt, at der nu bliver sendt forskellige signaler, som kan resulterer i, at man prioriterer noget andet end nye skinner, så vi ender med busser.

Vi håber naturligvis, at Enhedslisten og de øvrige partier vil bakke op om en henvendelse om Østbanen, for alle mener vel, at nye skinner er det allervigtigste for Stevns lige nu?

Line Krogh Lay (R)
Flemming Petersen (V)

på vegne af flertalsgruppen

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?