23. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF-politikere uden kontakt til virkeligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-politikere uden kontakt til virkeligheden
Opdateret 27. august 2021 kl. 12:28
Debat Stevns - 26. august 2021 kl. 15:11

Den nye Rødvig Station vil stå færdig i tredje kvartal af 2022. Flytningen fra havnen koster Stevns Kommune 11,3 millioner kroner, halvdelen af de samlede udgifter. Udgiftens fordeling bygger på en juridisk bindende aftale fra 2020 mellem region, kommune og banen. Fornuftige politikere har vedtaget det sådan i deres budgetter.

Det blev der orienteret om på det seneste møde i Plan, Miljø og Teknikudvalget for en uge siden, og det kan læses på kommunens hjemmeside.

»O kan ikke godkende de store kommunale udgifter for at flytte Rødvig Station. Der bør være bustransport til Store Heddinge«, hedder det i referatet. O står for Dansk Folkeparti (DF).

Så nu er borgerne i Rødvig og Store Heddinge klar på, hvad DF anser for den nødvendige, offentlige trafik mellem deres byer. Læs igen, hvis du ikke troede dine egne øjne!

Atter kommer DF med en politisk udmelding, hvis udfald er givet på forhånd. Et tomt og intetsigende slag i luften fra et parti, som jo ikke engang kan fremvise et selvstændigt, kommunalt budget.

Som borger i Rødvig vil jeg kraftigt pointere, at det ikke bliver med min stemme, at borgerne skal med bus for »at komme til staden« for slet ikke at tale om de studerende til uddannelsesstederne i Køge. Gode planer, med forbedringer i den offentlige trafik i vores kommune, er godt undervejs. De kan ikke stoppes af politikere uden forbindelse til virkeligheden.

Mogens Hansen
Rødvig
kandidat for Socialdemokratiet

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?