13. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF-politik er et problem for Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF-politik er et problem for Stevns
Debat Stevns - 12. april 2021 kl. 12:14

Svar til Martin Henriksen (læserbrev lørdag).

arrow Læs også: Vi bør holde os til sandheden

»Flere pålidelige kilder...« er grundlaget for, at Stevns nu udlægges som det rene narkohelvede, tangerende kartellerne i Mexico!

Atter en ganske udokumenteret problemstilling i en uafbrudt rækkefølge af vrøvl fra ende til anden om lokale forhold. Formålet er det samme hver gang: Opstil et problem og væk bekymring, så har DF straks løsningen.

Uden at komme med relevante oplysninger fra hverken politi eller de sociale myndigheder vedrørende deres indsats fremsættes påstande om, at »en ny konsekvent linje«, »ekstra fokus« og kameraovervågning er saliggørende for at få ro på Stevns. Oplysningerne kunne ellers vise, at vi ganske vist ikke lever som i paradisets have, så dog rimelig roligt set i et landsdækkende perspektiv. Det kunne jo skyldes, at myndighederne, politikerne og ikke mindst vore foreninger udfører et godt, forebyggende arbejde.

Utryghedsskabende adfærd udøves mindre af vore unge end af bekymringsskabende læserbreve.

Freddie Petersen
Skansevej 8
Rødvig

arrow Dansk Folkeparti: Hårde stoffer er et problem for Stevns
10. april 2021 kl. 08:50 Opdateret: kl. 18:18
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?