16. juni 2021
Anette Mortensen (V), borgmester
Anette Mortensen (V), borgmester
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: Du fraskriver dig dit ansvar, Mogens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: Du fraskriver dig dit ansvar, Mogens
Debat Stevns - 30. november 2018 kl. 14:16

Debat
Svar til Mogens Haugaard vedrørende Østsjællands Beredskab. Jeg har med meget stor forundring læst dit nærmest fantastiske forsøg på at fraskrive dig alt ansvar for den nuværende situation, og i stedet forsøge at give andre skylden for din politiske håndtering af sagen i sidste valgperiode. Fakta er, at jeg og den øvrige Kommunalbestyrelse ikke på et eneste tidspunkt var involveret i dit arbejde på kommunens vegne i 2017.

arrow Læs også: Mogens Haugaard: Østsjællandsk Beredskab - fra succes til fiasko

Du afleverede et beredskab, der ikke var harmoniseret, med en masse uløste knaster og med en meget stor usikkerhed om, hvorvidt Hårlev brandstation ville blive nedlagt.

Jeg har personligt hele tiden arbejdet for at sikre Stevns en fortsat deltagelse i Østsjællands Beredskab, af hensyn til alle vore vigtige medarbejdere i Beredskabet og ikke mindst borgernes sikkerhed på Stevns.

Lige nu siger vores vedtægter i Beredskabet, at kommuner, som ønsker at trække sig ud af samarbejdet, kan gøre dette med to års varsel. Den nærmeste fremtid vil afklare vores situation, og så handler vi i sagen som en samlet Kommunalbestyrelse, og ikke som tidligere kun som én ud af 19 medlemmer.

Anette Mortensen (V)
Borgmester

arrow Hed debat om smuldrende beredskab uden for dagsordenen
30. november 2018 kl. 14:15 Opdateret: kl. 13:27
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?