20. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældrebadminton må vige pladsen i Hårlevhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældrebadminton må vige pladsen i Hårlevhallen
Debat Stevns - 06. september 2018 kl. 13:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Hårlev: Kære politikere!
Gennem de sidste 16 år er der opbygget en succeshistorie med ældrebadminton i Hårlevhallen hver mandag med opstart omkring kl. 10 - oveni købet med tilskud fra Hårlevs erhvervsdrivende.

arrow Læs også: Svar: De ældre var tilbudt flere hal-tider end sidste år

På nuværende tidspunkt tæller vi omkring 50 deltagere i aldersgruppen 60 til 85 år.

Det har været altafgørende med faste rammer for tildeling af spilletider for ældrebadminton. De ældre i dag er nemlig meget aktive mennesker, der holder sig i gang med mange forskellige ting på faste dage og tidspunkter. Derfor er det utroligt vigtigt, at det stort set er samme tider og dage år efter år, så ældre badmintonspillerne kan planlægge ud fra det.

Jeg har en forventning om, at I politikere synes, at det vigtigt, at ældre borgere holder sig i gang. Kommunen bruger mange ressourcer, når der skal ydes hjælp til de ældre, der ikke er aktive med at komme i gang med forskellige aktiviteter - og det er rigtig godt.

Sidste år var der for første gang problemer med tildeling af tider til ældrebadminton, men ved politikernes hjælp lykkedes det at få tider om mandagen - til stor glæde for spillerne.

I år har Hotherskolen og Magnoliegården valgt at tilsidesætte ældrebadminton. Skolerne har efter en folketingsbeslutning råderet over haller fra kl. 8.00 til 15.00 på hverdage.

Selv om skolerne har råderet, er det vel ikke ensbetydende med, at skolerne skal blokere for succesfyldt ældrebadminton.

Desværre ser vi alt for ofte, at skolerne ikke bruger deres haltider.

Hotherskolen og Magnoliegården har tilbudt Hårlev Ældrebadminton tider om tirsdagen med et tidspunkt i hal 1 med fem baner og et andet tidspunkt i hal 2 og hal 3 med tilsammen fire baner.

Ældrebadminton med omkring 50 deltagere har ikke bare behov for at spille, men tillige samtidig behov for det sociale samvær. Begge dele går tabt ved forskellige spilletider, hvor stort set alle møder frem på det tidlige tidspunkt - som medfører mange bænkevarmere.

Andre steder såvel i Stevns, Køge og Fakse med ældrebadminton er der fælles tider.

Med de udsigter finder de fleste af os andre steder, hvor skolerne magter at tage hensyn til Ældre Badminton.

Tillykke til Hotherskolen og Magnoliegården med magtdemonstration over for ældrebadminton. Det er lykkedes jer at få ødelagt succesen gennem 16 år!

Ella Jensen
formand for Ældrebadminton Hårlev

Køgevej 5B
Hårlev

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?