21. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ådals Mark - fakta eller fake news?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ådals Mark - fakta eller fake news?
Debat Stevns - 27. november 2019 kl. 13:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Strøby Egede: Natur er en meget svær størrelse og når almindelige mennesker som jeg får at vide, at eng-området i Strøby Egede, også kaldet Ådals Mark nærmest fremstår som et Natura 2000 område bliver man naturligvis skuffet over flertallet i kommunalbestyrelsen vil bygge boliger i området.

arrow Læs også: Lokal byggematador fremlægger sit sidste projekt

Det bringer tankerne tilbage til tiden, hvor kommunen skulle lave omfartsvej ved Strøby Egede, men blev standset, af et meget tvivlsomt rigkær-område (plantearter indenfor et lille område), som senere viste sig ikke at eksistere.

Dengang kostede det borgerne i Strøby Egede en omfartsvej, og den fejl skal man ikke lave en gang til i Kommunalbestyrelsen!

Når man læser listen over borgere, der har underskrevet mod byggeriet, kommer jeg i tvivl om det blot er en lang liste over mennesker, der har skrevet under uden større viden om, hvad området faktisk er i dag?

Mange af dem kommer da heller ikke fra området, så der er nok flere i det tavse flertal, som gerne vil have udvikling i området?

Det er faktisk en ganske almindelig mark og har aldrig været i nærheden af at være et eng-område, og ville bonden hellere dyrke korn, kunne han bare gøre det i stedet?

Det er synd og skam at en udviklingsplan for et dejligt område skal standses af nogle få mennesker på grundlag af forkerte informationer. Og når man fra politisk side ikke evner at stå sammen hele vejen, er det måske bedre at tage sagen af bordet og finde fælles fodslag med hinanden og borgerne i Strøby Egede.

Thor Grønbæk
Holtug Strandvej 5
Store Heddinge

Med hensyn til ovenstående må redaktionen henholde sig til, at listen over planter i et rigkær, der er beskyttet af Natura 2000 i Ådalen, netop er blevet udvidet af Naturstyrelsen.

arrow Oppositionen dropper klagesag
04. juni 2020 kl. 13:18 Opdateret: kl. 13:18
arrow Nyt lavpunkt i den politiske debat
29. maj 2020 kl. 14:49 Opdateret: kl. 13:03
arrow Oppositionen indklager kommunen for Folketingets Ombudsmand
29. maj 2020 kl. 13:04 Opdateret: kl. 13:05
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?