15. april 2021
Kommunen opfordrer til, at man planter grønne hegn mod vejen. For plankeværk er oftest ulovlige. Foto: Mikkel Svinth Rødgaard
Kommunen opfordrer til, at man planter grønne hegn mod vejen. For plankeværk er oftest ulovlige. Foto: Mikkel Svinth Rødgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Væk med de forbudte plankeværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Væk med de forbudte plankeværk
Debat Rudersdal - 19. november 2020 kl. 09:00
Af Peter Fugmann, Vejlegårdsvej 15, 2840 Holte

"Hvor blev jeg glad og opløftet af udtalelser i Rudersdal Avis 11. november fra formand for Byplanudvalget Anne Christiansen om de grimme og forbudte plankeværk, der spreder sig i Rudersdal kommune. "Det kan godt være, at folk ikke er klar over det, men de plankeværk skal altså ned igen," siger formanden.

Men hvor bliver man som borger trist og modløs, når man så efterfølgende af formanden får den sædvanlige smøre om, hvor ophængt man er i kommunen:

"Vi får mange nabohenvendelser...og hver gang skal sådan en henvendelse følges op og det kræver noget sagsbehandling"

Jeg forstår simpelt hen ikke, at nedlægning af forbudte plankeværk kan kræve så meget sagsbehandling i kommunen. Yngste medarbejder i afdelingen for Byplan kan vel have en standardskrivelse klar, som han/hun kan skyde af til den ejendom, der har set stort på kommunens bestemmelser. Denne skrivelse kunne vel i sin enkelhed for eksempel lyde således:

"Kommunen er blevet opmærksom på, at De i strid med Kommunens bestemmelser har rejst et plankeværk. Plankeværket skal fjernes inden 6 uger for Deres regning. Såfremt dette påpbud ikke bliver efterkommet, vil Kommunen foretage nedrivningen for Deres regning."

Jeg forstår simpelthen ikke, at påtale af oplagte overskridelser af kommunens klare bestemmelse skal syltes ind i alle mulige bureaukratiske procedurer. For mig lyder det som letkøbte undskyldinger for ikke at foretage sig noget, som kan skabe misnøje hos en borger/fremtidig vælger.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?