20. januar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Svar på debatindlæg om Sjælsøhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Svar på debatindlæg om Sjælsøhallen

Af Kristine Thrane (S), formand for Kultur- og Fritidsudvalget og Daniel E. Hansen (V), formand for Børne- og Skoleudvalget

Debat Rudersdal - 10. januar 2021 kl. 09:04

Forslaget om ny daginstitution ved Sjælsøhallen har givet anledning til debatindlæg her i avisen fra Per Rokkedal, Jan Jakobsen og Preben Etwil.

Et enigt Kultur- og Fritidsudvalg samt et enigt Økonomiudvalg besluttede i oktober 2019, at Sjælsøhallen fra 2020 skal afstås fra Kulturområdet, og at der i den forbindelse skal findes andre lokaler til de foreninger, der indtil nu har været på stedet.

Lige nu og i de kommende år mangler vores dagtilbud pladser særligt i Birkerød-området, og derfor er blikket nu rettet mod Sjælsøhallen ud fra en vision om at bygge en helt ny daginstitution på den unikke placering ud til de grønne arealer.

Som debattørerne skriver, har løbeklubberne været i dialog med kommunen om at finde andre lokaler til Birkerød Løbecenter. Vi er orienteret om, at den dialog stadig foregår, og vi vil politisk følge op med henblik på, at der findes en tilfredsstillende løsning.

I den forbindelse er vi enige i Preben Etwils beskrivelse af, at løbeklubberne sjældent bruger hallen, da løbeaktiviteterne foregår udendørs, og at behovet derfor drejer sig om nogle møde- og kontorlokaler samt omklædningsfaciliteter.

Vi vil arbejde for at finde økonomisk ansvarlige og konstruktive løsninger, der både løser behovet for mere plads på dagtilbudsområdet og ordentlige faciliteter for Birkerød Løbecenter (i andre eksisterende lokaler).

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?