13. april 2021
Debat1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Sur svada fra Lokallisten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Sur svada fra Lokallisten

Af Henrik Bach Mortensen, Søllerødvej 94, 2840 Holte

Debat Rudersdal - 04. marts 2021 kl. 09:05

Jeg er ny borger i Rudersdal og glæder mig over, at der er meget, som fungerer rigtig godt samt, at kommunen arbejder med fremtidens udfordringer på en spændende måde.

Det gælder også borgerinddragelsen, som Lokallistens formand Sven Troelstrup meget vrissent beklager sig over i sit læserbrev i Rudersdal Avis 24. februar.

Som noget af det første stiftede jeg bekendtskab med den spændende måde, som et stort antal borgere bliver inddraget i kommunens arbejde med FNs Verdensmål. Der er tale om vigtige temaer, hvor borgmester og kommunalbestyrelse får input til mange væsentlige beslutninger i kommunen.

Og i samme udgave af Rudersdal Avis, som debatindlægget fra Troelstrup, kan vi læse, at der er sket et markant løft i kommunens samarbejde med lokale erhvervsliv.

I en kommune skal der træffes mange svære og tunge beslutninger - det gælder ikke mindst på skoleområdet. Men her kan jeg forstå, at det lige præcis lykkedes at finde løsninger, som sikrede fortsat lokale skoler (Høsterkøb Skole og Vangeboskolen) - ikke mindst efter inddragelse af tilkendegivelser fra borgerne.

Jeg synes ikke, at min nye kommune fortjener Lokallistens og Troelstrups svada. Tværtimod er det flot, at Rudersdal i 2021 har landets næstlaveste skatteprocent samtidig med, at vi kan efterkomme massive ønsker fra borgerne, når det gælder investeringer på børne-, unge- og idrætsområdet.

Troelstrup er utilfreds over, at nogle møder med borgerne er blevet aflyst. Men han peger selv på, at det skyldes Corona. Jeg tror ikke, at Mette Frederiksen ville rose borgmester Jens Ive, hvis møderne alligevel var blevet afholdt!

Før jeg flyttede tilbage til Rudersdal har jeg gennem en lang årrække boet i tre andre nærliggende kommuner. Jeg tror faktisk, at Troelstrup ligesom jeg ville foretrække den respekt, som borgerne oplever her i Rudersdal.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?