19. oktober 2021
Tastatur
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Op ad ranglisten på idrætsområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Op ad ranglisten på idrætsområdet

Af Klaus Nørby Jakobsen
Kandidat til KV21 for Venstre
Bakkedraget 12
3460 Birkerød

Debat Rudersdal - 21. september 2021 kl. 09:00

Der er god grund til at glædes over, at der nu er afsat et anseeligt millionbeløb til investeringer i vores idrætsanlæg i de kommende fem år.

Vores mange frivillige på idrætsområdet fortjener at have gode faciliteter, så vi også fremadrettet har plads til, at man i Rudersdal kan have et mangfoldigt idrætsliv.

Sidste år blev en omfattende og grundig analyse fra kommunens forvaltning udarbejdet med inddragelse af aktive, frivillige og foreninger.

Den grundige analyse blev fulgt op af en konkret struktur- og strategiplan, hvor der bl.a. blev sat fokus på fodbold-, gymnastik- og tennissporten, men også andre områder.

Strategiplanen blev i løbet af 20/21 stadfæstet gennem et vedtaget budget for de kommende år, hvor der er øremærket et tre-cifret millionbeløb til at omdanne de mange ønsker til virkelighed.

Selvom det nuværende anlægsbudget er væsentligt, rækker det ikke til at opfylde alle planlagte ønsker - selvom vi er tæt på målstregen.

Kommunen er underlagt en række begrænsninger, herunder et anlægsloft fastsat fra regeringens side, så uanset nuværende budget, skal der findes yderligere økonomi til de mange projekter.

Sammen med mine partikolleger i Venstre vil jeg arbejde for, at vi ikke giver op på de ambitioner, som strategiplanen har peget på.

Ud over de nævnte budgetterede aktiviteter, er der nemlig mange andre relevante ønsker, der skal arbejdes videre med.

Med fælles hjælp fra borgere, foreninger og flere finansielle samarbejdspartnere, skal vi én vej ad ranglisten - og det er op.

Rejser du til udlandet i år?