6. marts 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nej, der er ikke brug for at bedømme vores plejepersonale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nej, der er ikke brug for at bedømme vores plejepersonale

Af Stefan B. Skrubbeltrang
Næstformand SF Rudersdal
Skovlyporten 3
2840 Holte

Debat Rudersdal - 12. februar 2021 kl. 09:05

1. februar kunne man på Liberal Alliance Rudersdals Facebookside, se dem bakke helhjertet op om partiets forslag, om at vores plejepersonale skal bedømmes af borgerne, ligesom man bedømmer en restaurant eller lignende på Trustpilot.

Dette er simpelhen den dårligste ide, som er fremsat af et politisk parti i meget lang tid. At vores plejemedarbejdere, som i forvejen er presset til det yderste, skal gå i en kontant tilstand af eksamensangst, er grotesk. Plejepersonale arbejder under regler, tidsrammer og forhold, som de langt hen ad vejen ikke selv er herre over, og derfor skal det aldrig kunne ligge dem til last, hvis en borger ikke er tilfreds med den service, de leverer.

Selvfølgelig skal der tages hånd om de grelle eksempler på omsorgssvigt, som er kommet frem i offentligheden på det seneste, hvilket vi heldigvis ikke har oplevet i Rudersdal Kommune, men dette gør man ikke ved at mistænkeliggøre og udstille alt plejepersonale. Til gengæld er det en rigtig god ide at hylde den indsats vores plejepersonale gør, og dette gøres bedst ved at sikre dem bedre arbejdsforhold og hjælpe dem med at arbejde for bedre lønvilkår.

Vi har en stor tillid til, at plejepersonalet i Rudersdal og resten af landet gør et eksemplarisk stykke arbejde, og vi vil rigtigt gerne være med til at rose dem, men ikke gennem popularitetskonkurrencer og positiv særbehandling. Hvem bliver de næste som skal under loop; vores lærere, pædagoger, politibetjente eller socialrådgivere? Det bliver i hvert fald ikke med støtte fra SF Rudersdal!

Så mens vi gerne kollektivt vil give vores plejepersonale stor ros og en bedømmelse på 5 stjerner, og love altid at kæmpe sammen med dem, for bedre arbejdsvilkår, så giver vi dette forslag den kolde skulder og 0 stjerner...

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?