13. juni 2021
Thomas Lesly Rasmussen (S).
Thomas Lesly Rasmussen (S).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nærum i fokus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nærum i fokus
Debat Rudersdal - 25. marts 2021 kl. 09:05
Af Thomas Les Rasmussen (S), Medlem af Kommunalbestyrelsen

En rammelokalplan for Nærum er netop nu i høring, og jeg glæder mig over, at vi fælles blandt partierne har lavet et samlet oplæg, som nu kan drøftes.

arrow Læs også: DEBAT: Fin og lang proces om udviklingen af Nærums bymidte

Netop drøftes er et nøgleord for mig, og jeg håber virkelig at mange vil byde ind og kommentere på planen og de ting, som den rummer. Jeg følger med i debatten på de sociale medier, og den rummer rigtigt mange spændende dialoger.

Vi har i Bycenterudvalget haft så mange dialoger og ikke mindst også været på gaden og drøfte disse med borgerne, så selve involveringsdelen, synes jeg, har været en rigtig god proces selv i en svær tid præget af covid.

Men jeg vil gerne her opfordre alle til at tage et kik på planen læse mere om bydelsrygrad, højder, parkering og meget mere. Planen bliver en del af fremtiden i Nærum, og jeg synes planen er en del af. at vi er på forkant og hele tiden arbejder for et bedre Rudersdal.

Jeg har mine holdninger til områderne i Nærum og her spiller det visuelle klart ind som et vigtigt punkt herunder emner som parkering, udtryk, højder, luft, lyst, grønt, når rammen besluttes endeligt for Nærum.

Hvis vi krydrer det med i høj grad også at have et samlet fokus på endnu større trafiksikkerhed og lavere fart på Skodsborgvej, synes jeg, det er et godt udgangspunkt for de videre drøftelser.

Hvis du gerne vil gå en tur i området og har behov for at drøfte ting, der står i planen og lufte dine indspark, så er jeg som altid klar.

arrow DEBAT: Rædselsscenariet for Nærum
09. april 2021 kl. 12:55 Opdateret: kl. 12:55
Hvor langt tror du Danmark når ved EM