6. maj 2021
Peter Holde Jensen (her flankeret af Mona Madsen (L) og Jacob Netteberg (R)  og den nedslidte lejlighed, han lejer af kommunen, var for nylig i Rudersdal Avis. Han retter her en skarp kritik af borgmesterens udtalelser i samme artikel.
Peter Holde Jensen (her flankeret af Mona Madsen (L) og Jacob Netteberg (R) og den nedslidte lejlighed, han lejer af kommunen, var for nylig i Rudersdal Avis. Han retter her en skarp kritik af borgmesterens udtalelser i samme artikel.
Foto: Mikkel Svinth Rødgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvad er det dog for nogle metoder, du bruger, kære borgmester?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvad er det dog for nogle metoder, du bruger, kære borgmester?

Af Peter Holde Jensen
Teglværksvej 8
3460 Birkerød

Debat Rudersdal - 01. maj 2021 kl. 09:03

Rudersdal Avis havde 31. marts en artikel om den kommunale ejendom på Teglværksvej 48, som jeg bebor, og borgmester Jens Ive kom i interviewet med nogle udtalelser, hvor han talte mod bedre vidende!

Hr. Ive hævder, at jeg ikke har taget imod hans tilbud om hjælp til at finde en ny bolig, men han fulgte ikke op på sit eget løfte om hjælp, jeg blev først kontaktet, da hr. Ive selv blev kontaktet af journalisten bag artiklen over en måned efter løftet om hjælp, og to uger efter jeg havde rykket for denne hjælp (uden nogen reaktion fra hr. Ive), og altså på selve dagen for interviewet, så det ser unægteligt ud til, at det netop var på grund af henvendelsen fra journalisten, at jeg overhovedet endelig blev kontaktet!

Hr. Ive hævder altså i artiklen, at jeg ikke tog imod det tilbud, som han godt selv vidste, at han ikke havde sendt mig.

Hr. Ive hævder også, at vedligeholdelse af lejemålet er mit ansvar alene, men ifølge lejeloven har udlejer ansvaret for alle fastmonterede dele samt komfur og køleskab, og som jeg allerede havde gjort hr. Ive opmærksom på, med supplerende fotos, er komfuret mindst 50 år gammelt, køleskabet er nok 35-40 år gammelt, køkkenskabene er fra 1950'erne, og for eksempel er garderobeskabet skudt i stykker med et luftgevær af en tidligere lejer. Jeg har også et elvarmepanel, hvor rotter fra en tidligere lejer har gnavet i kablet, men termostaten virker heller ikke, så det er komplet ubrugeligt, brandfarligt, og intet af det er i øvrigt miljømæssigt i orden.

Birkerød kommune havde nogle år inden kommunesammenlægningen startet et istandsættelsesprojekt af lejlighederne med et løfte om også at tage min lejlighed, et løfte som Rudersdal kommune lige efter kommunesammenlægningen så løb fra, så nogle lejemål blev istandsat, mens andre ikke gjorde, hvilket er et godt eksempel på Rudersdal Kommunes måde at køre det på.

Rudersdal Kommunes Ejendomsadministration har også i årevis bevidst tappet strøm fra min elmåler, er løbet fra flere indgåede aftaler både om refusion og etablering af en separat eltavle, samt har undladt at reparere skader på for eksempel vinduer med revner mellem karm og ramme så store, at man kan skubbe et stykke papir igennem!

Der er adskillige andre ting som bør ordnes men diverse ejendomsadministrationer har alle ignoreret samtlige af mine opfordringer til at fikse både disse og andre ting og jeg har bare fået nok af deres 'laden stå til'!

Værst af alt er dog, at der er skimmelsvamp i flere lejemål, især hos mig med en vindueskarm, der er sort af det, og Rudersdal kommune vil ikke anerkende, at det er et problem, så samlet set har vi en situation hvor en hårdfør bolighaj må kigge interesseret og misundeligt over skulderen på Rudersdal Kommunes metoder, og nu, når jeg mærker hr. Ive's metoder på egen krop, begynder jeg at kunne se en sammenhæng.

Følg hele sagen løbende på Facebook via hashtagget:

#skimmelsvampirudersdalkommune

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?