18. september 2021
Læserbrevsskribent Niels Jarnø Johansen. Arkivfoto
Læserbrevsskribent Niels Jarnø Johansen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Genbrugshytten - et rigtigt godt initiativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Genbrugshytten - et rigtigt godt initiativ
Debat Rudersdal - 27. juli 2021 kl. 05:30
Af Niels Jarnø Johansen, formand Røde Kors, Birkerød

Norfors har på deres genbrugspladser etableret, hvad de kalder Genbrugshytten. Bland andet på Genbrugspladsen, Blokken 48-50, her i Birkerød.

Her kan man aflevere genbrugsting, som så kan sælges i genbrugsbutikker organiseret af hjælpeorganisationer. Blandt andre er Røde Kors med i ordningen.

I Birkerød får vi rigtig mange flotte donationer, som vi sælger i vores lokale butik i Hovedgaden. Engang imellem må vi desværre sige nej tak til donationer, som vi ikke kan håndtere. Det kan være store møbler eller elektronik.

Her kan vi fremover henvise til Genbrugshytten på Genbrugspladsen.

Det er rigtigt dejligt ikke skulle afvise venlige donationer grundet manglende håndterings mulighed. Fordelen er også at Genbrugshytten har meget kundevenlige åbningstider. Man kan aflevere ting hverdag, inklusive søndage og mange helligdage. Hverdag: Kl. 12-16.

Vi modtager fortsat gerne tøj og mindre ting i vores butik. Ligesom der står containere til genbrugstøj rundt omkring Birkerød. Det er fantastik flot tøj og ting vi får doneret.

Da vi "kun" har udgifter til husleje kan vi hvert år sende omkring 800.000 kr til nødhjælp. Stor tak for den mulighed.

Skulle nogen have lyst til at deltage, har vi mange spændende opgaver i Røde Kors, Birkerød. Tøv endelig ikke med at henvende jer og lad os snakke om mulighederne.

Synes du, at kommunen er der for dig?