6. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En tak til Erik Bang Christensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En tak til Erik Bang Christensen

Af Jesper Winther Andersen
Høsterkøb Byvej 8
2970 Hørsholm

Debat Rudersdal - 11. april 2021 kl. 08:52

Jeg vil gerne rette en tak til Erik Bang Christensen for i sit indlæg "Jord i hovedet - redaktørens mareridt?" 24. marts her i avisen at slå fast, at han fortsætter sin udlejning af jord til og anbefaling af Anibal Damiao på trods af politianmeldelser mod denne med baggrund i, at flere kunder klager over manglende levering og ikke at kunne få deres penge retur.

Underleverandører savner også betaling. Og senest har Fødevarestyrelsen anmeldt virksomheden til politiet for ulovlig brug af økologiske mærkningsordninger.

Min tak til Erik Bang Christensen har baggrund i, at vi nu er så langt, at vi ikke behøver diskutere de faktuelle forhold.

Tilbage står så, at Erik Bang Christensen ved starten af vores udveksling af læserbreve for over et år siden bragte på banen, at jeg er formand for Rudersdal Erhvervsforening.Det har ligesom ikke noget at gøre med min private mening om, hvad der er ret og rimeligt i Rudersdal, og jeg nævner for eksempel ikke, hvilken virksomhed i Birkerød, Erik Bang Christensen ejer, eller at han er medlem af en lokal Rotary-klub i Birkerød.

I det aktuelle læserbrev efterlyser Erik Bang Christensen flere gange, at Rudersdal Erhvervsforening aktivt går ind og støtter grøntsagsdyrkeren på Attemosevej.

Det må jeg på foreningens vegne afvise.

Som erhvervsforening repræsenterer vi ikke andre end medlemmer, og vi vil aldrig kunne optage et medlem, som (i den aktuelle sag) er politianmeldt to gange, for strafbare forhold.

Rudersdal Erhvervsforening arbejder for at fremme lovlydige virksomheder og iværksættere i Rudersdal og kan derfor ikke spilde tid på lovovertrædere og disses støtter.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?