21. september 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Det reelle gamble for vælgerne i Rudersdal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Det reelle gamble for vælgerne i Rudersdal
Debat Rudersdal - 28. juli 2021 kl. 09:30
Af Simon Lægdsgaard Skanderup Gøngesletten 21, 2950 Vedbæk Spidskandidat KV21, Liberal Alliance, Rudersdal

Kære Henrik Bach Mortensen (V), velkommen tilbage til Rudersdal. Velkommen i de grønne omgivelser med mange ressourcestærke borgere.

For Liberal Alliance betyder det ikke så meget, hvilken politik man ønsker at føre, eller hvad der står på ens hjemmeside eller indgår i ens slogan. Det der i virkeligheden betyder noget, er den politik der bliver ført.

Vi har desværre kunnet konstatere, at Venstre ikke fører en borgerlig liberal politik, vi kan stå inde for. For Liberal Alliance handler det om at beskytte de svageste borgere og generelt at sætte borgeren før systemet. Det kræver ikke den store detektiv at se, hvorledes begge områder er blevet negliceret de seneste år.

Folkeskoler er slået administrativt sammen med en mere central ledelse på trods af mange hundrede forældres bekymringer. Vedbæk bibliotek er blevet lukket på trods af massive protester fra lokale borgere. Marina-projektet blev i sidste øjeblik sat i bero efter en decideret storm fra borgere og politikere udenfor Venstre - og måske fordi det er valgår(!?). Samtidig ser vi de administrative omkostninger i kommunen stige sammen med skatten, og Venstre tager de vigtigste beslutninger uden om de borgerlige, sammen med S og R. De borgere, vi virkeligt skal passe på, bliver mødt af en mur af administrative medarbejdere, der med paragraffer og lovgivning sætter selv de mest ressourcestærke forældre og pårørende på en alvorlig prøve, mens de ansvarlige politikere ikke vedkender sig deres ansvar.

Det kan vi naturligvis ikke være tjent med i Rudersdal og derfor er Liberal Alliance gået i valgforbrund med de partier, der er opsatte på at ændre kurs og sætte borgeren før systemet.

Det egentlige gamble fra Rudersdals borgere er altså mere om, man vil fortsætte med en række Venstre-politikere, der centraliserer mere og mere magt på Holte Rådhus og mindre og mindre hos de egentlige eksperter, eller om man vil tilbage til reel borgelig liberal politik.

Lad mig afslutningsvis give et godt råd videre, jeg selv fik af min far som ganske ung:

"Hvis alle ens venner er nogle fjolser, skal man nogle gange lede efter et spejl."

Synes du, at kommunen er der for dig?