15. juni 2021
Tastatur
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Børn presses ned i kasser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Børn presses ned i kasser

Af Gitte Lau
Brådebæksvej 1
2970 Hørsholm

Debat Rudersdal - 31. maj 2021 kl. 08:59

Forældre i Rudersdal Kommune skal kæmpe en hård og nedslidende kamp for, at få den rette støtte og hjælp til deres sårbare børn.

Inden jeg selv fik et barn med særlige behov, havde jeg ikke forestillet mig, at jeg, i "verdens bedste velfærdssamfund" skulle kæmpe en lang og nedslidende kamp for, at få den rette hjælp og støtte til mit barn.

Til mit store held, men også sorg, har jeg via #enmillionstemmer fået kontakt til andre forældre i Rudersdal kommune, som er i nøjagtig samme situation.

Held fordi nu føler jeg, at jeg ikke længere er alene, og sorg fordi det er ganske frygteligt, at så mange børn og forældre i Rudersdal kommune oplever de samme kampe, som min familie og jeg har oplevet.

Historierne er de samme, og Rudersdal Kommune har alvorlige problemer med forvaltningen af det specialiserede børneområde. Manglende viden, manglede lydhørhed, manglende inddragelse af forældre, langsommelig sagsbehandling, langsommelig handling, undladelse af at undersøge barnets behov og langsommelig udredning af barnet.

Alt sammen fører til en forværret tilstand hos de sårbare børn.

Tanken om, at der sidder sårbare børn med psykisk handicap rundt omkring i de larmende klasselokaler på kommunens store skoler og lider, er en ubærlig tanke.

Et barn med autisme, har form som en stjerne, som kommunen presser ned i små firkantede kasser. Men når du er formet som en stjerne, kan du ikke komme ned i kommunens små firkantede kasser uden, at blive ødelagt.

Efterfølgende bliver de ødelagte børn i kommunes små firkantede kasser puttet ned i en stor firkantet kasse og placeret på et masseindustrielt samlebånd.

Hvad er den økonomiske gevinst ved at ødelægge børn på den måde? Og hvor er de sårbare børns retssikerhed?

#enmillionstemmer

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?