26. februar 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Arbejdet med en styrket udskoling er i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Arbejdet med en styrket udskoling er i gang

Af Daniel E. Hansen (V), Formand for Børne- og Skoleudvalget

Debat Rudersdal - 18. januar 2021 kl. 09:05

I Rudersdal Avis 13. januar efterlyser Konservative "mål om en bedre og mere inspirerende udskoling". Arbejdet for en styrket udskoling er i gang.

Afsættet er anbefalingerne fra det såkaldte 17.4 udvalg, hvor skolebestyrelserne, medarbejdere og elever arbejdede sammen om at sætte mål for fremtidens skoler i Rudersdal.

En af anbefalingerne vedrørte netop en styrket udskoling, der bl.a. skal kendetegnes ved forskellige tilbud, der imødekommer elevernes interesser og forudsætninger, stærke fællesskaber, stærke faglige miljøer, indbydende faglokaler samt et velfungerende samarbejde med ungdomsuddannelserne og eksterne aktører fra f.eks. det private erhvervsliv.

Anbefalinger blev omsat til en række politiske mål, vedtaget af Børne- og Skoleudvalget i oktober 2019. Skolernes arbejde med en styrket udskoling følges tæt - og skal blandt andet ses i forhold til de løbende trivselsmålinger, som Konservative nævner i indlægget. For det er en vigtig opgave at sikre motivation og inspiration - også i udskolingen.

Dertil foregår lige nu et arbejde med at afklare, hvordan en styrket udskoling bedst muligt kan etableres på de nye, sammenlagte skoler. I forbindelse med budgettet er afsat betydelig økonomi til at investere i den styrkede udskoling. Vi skal være ambitiøse, når det gælder en styrket udskoling! Jeg ser frem til arbejdet med sagen - såvel i samarbejde med Konservative som de øvrige partier.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?