15. juni 2021
Preben Etwil fra Birkerød tager hatten af for Socialdemokratiets Erik Eugen Olsen, som han mener viser mod og mandshjerte, fordi han går imod partilinjen om byggeriet af et nyt børnehus på den adresse, hvor Sjælsøhallen i dag ligger.
Preben Etwil fra Birkerød tager hatten af for Socialdemokratiets Erik Eugen Olsen, som han mener viser mod og mandshjerte, fordi han går imod partilinjen om byggeriet af et nyt børnehus på den adresse, hvor Sjælsøhallen i dag ligger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vær nu lidt lydhøre med hensyn til Sjælsøhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vær nu lidt lydhøre med hensyn til Sjælsøhallen

Af Preben Etwil
Birkevej 32 B
3460 Birkerød

Debat Rudersdal - 10. juni 2021 kl. 05:47

Man må tage hatten af for Erik Eugen Olsen fra Socialdemokratiet i Rudersdal, at han har mod og mandshjerte nok til at gå imod partilinjen i sagen om Sjælsøhallen - se Frederiksborg Amts Avis d. 9.6.2021.

For sagen er, at flertallet af socialdemokraterne nok ikke har sat sig grundigt nok ind i sagens reelle indhold.

For det første er der tale om, at kommunen ønsker at rive nogle fuldt funktionsduelige, men også nogle vedligeholdelsesforsømte bygninger ned. En nedrivning og efterfølgende oprydning, der vil løbe op i millionklassen.

For det andet skal der med sikkerhed bruges flere millioner kroner på at genhuse det eksisterende løbecenter på den tidligere Sjælsøskole. En genhusning som kommunen slet ikke har fået færdiggjort - så langt fra, selvom kommunen påstår noget andet.

For det tredje er det imponerende, at det socialdemokratiske flertal i kommunalbestyrelsen har accepteret placeringen af kommunens største børnehus uden bare at have set en eneste skitse til, eller overslag på, en alternativ placering. Det er vist det, der hedder at beslutte sig i blinde, hvor alt er godt, da man ikke ved, hvad der ellers kunne være blevet stillet i udsigt.

Ingen - overhovedet ingen - er imod, at kommunen udvider sine institutionspladser til børn. Det er der stærkt behov for, men der er mere end én løsning på det problem, men det ønsker kommunen eller for den sags skyld Socialdemokratiet slet ikke at undersøge. Vi alene vide, er udtryk for partipolitisk hovmod.

Med betontung argumentation kan den nye børneinstitution kun ligge på den plads, hvor der i dag er et velfungerende løbecenter, og hvor der i øvrigt foreligger et perspektivrigt forslag om et lokalt forsamlingshus-multicenter. Et alternativ som Socialdemokratiet slet og ret ikke har gidet at se på.

Hvis Socialdemokratiet vil være førende i nyudviklingen af vores kommune, skal de nok i fremtiden prøve at være lidt mere lydhør over for berettigede borgerforslag og indsigelser. Det har indtil nu ikke været deres store styrke.

Vi vælgere ønsker politikere med visioner og ikke kun administrative forvaltere. Med de ord ønsker jeg Socialdemokratiet god valgkamp.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?