20. oktober 2018
Der var trængsel på scenen til Rudersdal Folkemødedag på Havarthigården, da spidskandidaterne fra de 12 opstillede lister og partier i Rudersdal mødtes til debat. I aften holder TV2 Lorry vælger- møde samme sted. Men ikke alle partier og lister er inviteret med.	              Foto: Allan Nørregaard
Der var trængsel på scenen til Rudersdal Folkemødedag på Havarthigården, da spidskandidaterne fra de 12 opstillede lister og partier i Rudersdal mødtes til debat. I aften holder TV2 Lorry vælger- møde samme sted. Men ikke alle partier og lister er inviteret med. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Politikere klager før Lorry-debatmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Politikere klager før Lorry-debatmøde
Debat Rudersdal - 08. november 2017 kl. 11:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Rudersdal: I anledning af, at TV2 Lorry på vælgermødet i Rudersdal onsdag aften har udelukket nogle partier fra at deltage i panelerne udtaler undertegnede politiske partier i Rudersdal:

Demokratiet står og falder med, at store partier ikke knægter de små; at de, som har magten ikke knægter dem udenfor; at det vi er vant til at høre og gøre ikke hindrer det anderledes og nye i at komme frem.

Derfor er vi bekymrede for, at TV2 Lorry - i bedste mening - har søgt at udvikle et nye koncept for vælgermøder, hvor ikke alle partier får en aktiv rolle .

Vi kan sagtens se, at den traditionelle form hvor alle får et bestemt antal minutter ikke er hensigtsmæssig som TV; men vi synes det er problematisk for demokratiet, hvis ikke alle kan komme til orde i en så vigtig debat som direkte TV udgør.

Der må kunne findes supplerende måder hvorpå de, som ikke er i panelerne, kan komme til orde. Vi appellerer til TV2 Lorry om at finde en sådan model.

Preben Etwil (S), Formand
Nikolaj Brasen (R), Formand

Ann Sofie Orth (K), Formand
Helene Romme (NB), Formand

Elisabeth Ildahl (LA), Spidskandidat

Sten Troelstrup (L), Formand
Gitte Rasmussen (V), Formand

Jacob Jensen (EL), Spidskandidat

Henrik Hjortdal (Alt), KV17-kandidat