15. juli 2020
Det var her i fodgængerfeltet i rundkørslen ved Frydenlundsvej/Trørødvej/Holmevej at Flemming Pryner mødte den løbende kvinde, der uden at se sig for eller stoppe løb over vejen.
gallery icon

Se billedserie

Det var her i fodgængerfeltet i rundkørslen ved Frydenlundsvej/Trørødvej/Holmevej at Flemming Pryner mødte den løbende kvinde, der uden at se sig for eller stoppe løb over vejen.
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Du har ret - men du kan også være død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Du har ret - men du kan også være død
Opdateret 09. januar 2020 kl. 18:49
Debat Rudersdal - 09. januar 2020 kl. 18:40
Af Flemming Pryner, Skodsborgparken 36, Skodsborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forleden havde jeg et »sammenstød« med en løbende kvinde ved en fodgængerovergang - mere præcist: overgangen ved rundkørsel, hvor Frydenlundsvej/Trørødvej/Holmevej mødes.

Den kvindelige motionsatlet kom løbende fra Frydenlundsvej og spurtede uden tøven og tegngivning ud i overgangen. Ifølge færdselsloven ER DETTE TILLADT - idet det dog anbefales »personen« at stoppe op, orientere sig, eventuelt løbende på stedet, for derefter at genoptage motionen.

Jeg havde »luret« løberens uforudsigelighed og stoppede op i rundkørslen og ventede spændt på den kommende handling. Da atleten var passeret tillod jeg mig at stoppe op, hamrede på hornet, og råbte at hun ikke måtte løbe direkte ud overgangen. En verbal uenighed opstod, hvor flere af mine ord ikke bør nedfældes i dette skriv.

Jeg undskylder min uvidenhed overfor den løbende atlets ret, men henstiller til i lighed med »Rådet for Sikker Trafik« at denne handling ikke foretages! Det er aldrig for sent at lære noget nyt, selvom jeg ikke forstår den gåendes/løbendes ret.

Nu var der ikke optakt til et rigtigt SAMMENSTØD, men dette kunne have været resultatet, som ingen af parterne ville være interesseret i.

Så forsat god motion!

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?