17. april 2021
Debattøren mener, at folkene bag det foreslåede nye byggeprojekt, der hvor Hotel Marina ligger idag, er ligeglade med Vedbæk og kun interesserede i ejerboliger.
Debattøren mener, at folkene bag det foreslåede nye byggeprojekt, der hvor Hotel Marina ligger idag, er ligeglade med Vedbæk og kun interesserede i ejerboliger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ballonfestival på Hotel Marina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ballonfestival på Hotel Marina

Af Søren Sørensen
Gøngehusvej 9
Vedbæk

Debat Rudersdal - 03. marts 2021 kl. 10:20

Som nabo til Hotel Marina og med interesse i at få de faktiske forhold belyst natural, har jeg investeret i balloner, helium og fiskesnor.

Det har bevirket at de faktiske forhold på Hotel Marina er påvist med en 23,65 meter lang fiskesnor i højde, hvor ballonen er steget op og befinder sig, og med en afstand på 5 meter til nabohavens skel på Gøngehusvej og Hotelstien.

Dette syn skulle alle kommunalbestyrelsesmedlemmer være tvunget til at se.De ville alle få et chok.

Faktisk burde Arkitektfirmaet tvinges til at påvise de faktiske forhold ved hjælp af balloner eller måske droner.Disse skal der nok søges om at flyve, da det er en anselig højde på 23,65 meter over jordoverfladen. Dette vil i hvert fald påvise, at de 30 pengemænd, som ikke engang bor i vores kommune, er ligeglade med den gamle by, fiskerlejet, naboer og beboere i Vedbæk, men kun er interesseret i ejerlejligheder.

I lokalplanen er matriklen udlagt til erhverv/hoteldrift og få boliger. Der er i stor udstrækning ikke taget højde for tidligere lokalplaner, planloven, byggefelter strandbeskyttelse, Strandvejens midte, miljø, forurening og visuel påvirkning.

Det havde også været passende at spørge de lokale, som kender til de trafikale forhold.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?