25. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tusind tak for blomsterne Jens Ive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tusind tak for blomsterne Jens Ive

Af Torben Aaskoven
Ellebuen 9
2950 Vedbæk

Debat Rudersdal Avis - 24. juni 2020 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg har fulgt debatten om det "skandaløse" indkøb af blomster til ældre beboere på kommunens plejecentre og er helt uenig med kritikerne. Jeg synes, at tiltaget var fremragende.

arrow Læs også: Blomstergate handler også om politik

Min moder bor på et plejehjem i kommunen. I næsten tre måneder har hun ikke kunne få besøg af pårørende og venner, eller komme udenfor en dør på grund af Covid19. En meget ensom og begrænset tilværelse.

Til Dronningens fødselsdag var hun en af dem, som fik en blomst. Det forgyldte virkeligt hendes dag! Det var en Hortensia, som hun placerede på sin lille altan. Hver eneste dag lige siden har hun nydt den, vandet og passet så godt på den, og den bringer hende stadigvæk glæde.

Mona Madsen fra Lokallisten har nu fundet sig en sag, som hun nidkært forfølger, og det må være berettiget at spørge, hvordan nogle mennesker kan gå i så små sko.

En udgift på 105000 kroner i forhold til det årlige kommunale budget på 4,5 milliarder kroner, siger vist alt om, hvor betydningsløs sagen er.

Desuden har kommunalbestyrelsen drøftet sagen, og der var bred opbakning til blomsterindkøbet.

Henrik Mottlau og Claus Sømod har nu tillige involveret Ankestyrelsen, som nu skal bruge tid på en sådan bagatel. Hvad koster det? Sørgeligt at de ikke kan finde på andet at bruge deres tid på! Måske besøgsvenner hos ældre borgere, når det igen bliver muligt!

Næste år er der valg - jeg håber, at Rudersdals vælgere husker Mona Madsens ihærdige og utrættelige kamp mod svage borgere på plejehjem, når krydset skal sættes.

arrow En varm tak til Jesper
22. juni 2020 kl. 08:58 Opdateret: kl. 13:57
arrow Det er så nemt at pudse glorien for andres penge
19. juni 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 13:55
arrow Hvordan 100.000 kroner forsvandt ud af kommunekassen
16. juni 2020 kl. 09:54 Opdateret: kl. 09:30
Har debatten om sexisme taget overhånd?