30. oktober 2020
Tastatur
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemmepleje i Skodsborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmepleje i Skodsborg

Af Nina Sørensen
Skodsborgparken 64, 4.th.
2942 Skodsborg

Debat Rudersdal Avis - 25. september 2020 kl. 09:00

Der er så meget negativ dialog om hjemmeplejen i Danmark, og jeg synes, jeg vil komme med mit bidrag, så dialogen forhåbentligt bliver mere nuanceret.

Min mand har været syg i næsten tre år og døde 28. august 2020.

Det har på mange måder været et hårdt forløb, og Covid-19 har ikke gjort det nemmere for nogen. Siden marts 2020 var min mand på hjemmehospice - dels da vi grundet netop Covid-19 ikke ville kunne besøge ham på et hospice, men også da jeg helst ville have ham hjemme.

Jeg er selv over 80 år og er derfor begrænset i, hvad jeg kan magte. Men det er så her, at hjemmeplejen kommer ind og har støtte os på den mest fantastiske måde, som jeg slet ikke havde forestillet mig.

Gennem hele perioden på næsten tre år har vi oplevet en fantastisk support, og de sidste seks måneder har vi haft mellem 8 og 12 besøg i døgnet fra Distrikt Kysten, Rudersdal Kommunes Hjemmepleje.

Jeg har kun oplevet søde, positive, hjælpsomme og professionelle personer fra hjemmeplejen, som ganske enkelt har gjort det muligt at have min mand i hjemmehospice helt frem til den dag, hvor han døde. Det er lige før jeg savner dem og deres besøg i min nye hverdag.

Tak til alle Jer fra Distrikt Kysten, der har hjulpet. Tak til Rudersdal Kommune for at gøre det muligt.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?