1. oktober 2020
Den nye trappe, som Flemming Pryner ikke er begejstret for. Foto: Frank S. Pedersen
Den nye trappe, som Flemming Pryner ikke er begejstret for. Foto: Frank S. Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere straffes for strandtrappen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere straffes for strandtrappen

Flemming Pryner
Skodsborgparken 36

Debat Rudersdal Avis - 03. august 2020 kl. 09:00

Avisen (Rudersdal) bragte i uge 30, delvis opfordret af min "undren", en side 2 historie om daværende strandtrappers korte liv på den kommunale badestrand, også kaldet "Nordstrand" i Vedbæk!

Trapperne med rækværk i galvaniseret jern og 12 trin af træ blev til en uenighed mellem kommunen og statens vagthund, kystdirektoratet, et direktorat der er en del af Ministeriet for "Miljø- og fødevarer", nu med bopæl i ("Lidenlund") den smukt beliggende Lemvig, hvor frk. Hansen huserede i Hennings Gantriis tegneserie i mange år på bagsiden af Politiken!

Der er ingen tvivl om hvilken af de 2 trappe typer der har den største estetiske værdi! De kasserede trapper var "kluntede", men yderst sikre for gående med dårlige knæ og andre skavanker der kræver et rækværk at klamre sig til. Den integrerede og smukke nuværende løsning er livsfarlig at bevæge sig på, ikke mindst i regn og sne (noget hvidt "noget" der kan falde ned fra himlen) for helårs badefolket, der nu med glæde kan konstatere at lyset forude, måske, er i fuldt blus når hørings fristen endelig udløber!

Tilbage står så en række spørgsmål:

Hvad har denne uenighed kostet skatteborgerne i Rudersdal kommune?

Kommunen var projekterende og bygherre på udbygning af strandende omkring havnen!

Hvorfor sættes arbejdet i gang når der ikke forelægger de relevante myndigheders tilladelser. Som kommune burde det vel være en selvfølge.

Når jeg som borger gør noget "forkert" får jeg en straf! Og nu hvor kommunen overtræder reglerne får jeg guddødeme også en straf i form af en øget skat eller mindre velfærd! Nok ikke måleligt, men penge, nogle hundrede tusinde, der kunne have været brugt bedre!

Ikke vinterbader, men blot sur, som Journalist Frank Pedersen betegnede mig!

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?