29. juli 2021
Debattøren undrer sig over dette skilt. Privatfoto
Debattøren undrer sig over dette skilt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent spørgsmål til politikerne i Rudersdal Kommune - kan vi få et lignende skilt?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent spørgsmål til politikerne i Rudersdal Kommune - kan vi få et lignende skilt?

Af Lilo Rose Thiesen
Solgårdsvej 6
Skodsborg

Debat Rudersdal Avis - 11. september 2020 kl. 09:04

På min sædvanlige tur med hunden så jeg i går det her skilt på stranden. Jeg undrer mig over, at det overhovedet er der.

Hvem har sat skiltet op? Hvad er det for en lov, der henvises til? For et par år siden hvor grunden ved siden af var tom, skrev Rudersdal Avis om en ny offentlig strand for kommunens borgere. Der var etableret en sti med en trappe - desværre uden gelænder!!! - ved Skodsborg Strandvej 100.

Vi er ikke så mange, der benytter stedet, så det er dejligt at kunne tage ophold der i fred og ro for en stund og nyde udsigten.

Igennem et års tid er der blevet bygget et nyt STORT hus på nabogrunden, hvor skiltet nu står, huset består næsten udelukkende af glas.

Der er bygget en mur langs vejen, og der er anlagt en meget skrånende have med rullegræs ned til vandet, hvor der nu er badebro med en båd.

Der blev for et par måneder siden opsat et stort skilt på stranden om overvågning af området. Det kan man jo bare grine af...

Jeg har hilst på de nye ejere af huset. De er tydeligt utilfredse med min tilstedeværelse og sikkert også andre brugere af kommunens lille strand, som er på cirka fire kvadratmeter!

Så vidt jeg ved efter at have talt med flere beboere på Strandvejen, har alle lov til at gå langs vandet lige så tit, de har lyst, mens det selvfølgelig ikke er lovligt at sætte sig på en privat strandgrund.

Jeg vil jo ikke provokere nogen eller ende i diskussioner om rettigheder, så mit spørgsmål til kommunens politikere, der har givet borgerne en ny offentlig strand, må være: Kan vi få et lignende skilt, hvor det fremgår, at det er offentlig strand - og gerne et gelænder til trappen?

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?