6. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandkvaliteten og prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandkvaliteten og prisen
Debat Odsherred - 13. marts 2020 kl. 19:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
I den seneste tid har der været skrevet en del om vandkvaliteten i Danmark, og der har - flere gange - været nævnt produkter fra boringer, hvor man har fundet »midler«, som vist ikke er helt lovlige her i Danmark.

Jeg har absolut tillid til det vand, som kommer ud af hanerne her i Grevinge, men havde nok forventet og også imødeset, at vandværksbestyrelsen havde fortalt lidt om Grevinge Vandværks vandkvalitet m.v.

Imidlertid har bestyrelsen så travlt i det daglige, at det ikke har været muligt at nå en omtale i den anledning, så nu forsøger jeg mig igen.

I efteråret 2019 havde flere aviser en omtale af »Danmarks dyreste dråber« i landets vandhaner, og her var omtalt »Odsherred Vand« som et af landets dyreste vandværker.

Jeg er ikke klar over, hvad »Odsherred Vand« omfatter, og hvor det eller de omtalte vandværker findes i Odsherred, men fortæl - os brugere - lidt om vandkvaliteten og oplys os brugere om, hvorfor nogle af landets vandværker ikke opkræver et årligt fast bidrag, uanset man åbner for vandhanen eller ej?

Jørgen Nordlund
Skrænten 4
Grevinge

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?