12. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikfarlig adfærd dræber!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikfarlig adfærd dræber!
Debat Odsherred - 17. februar 2020 kl. 12:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Ifølge Rådet for større trafiksikkerhed er fart en af de største dræbere i trafikken. Når man dermed lægger en overhaling op ad en bakke, kan det få meget alvorlige følger.

arrow Læs også: Dommer varetægtsfængsler mand efter dødsulykke

Det var vi vidne til på Rødhøj i Asnæs, fredag den 14. februar 2020, en dag som var udnævnt til Valentinsdag - en kærlighedsdag, som skulle vise sig at blive en sorgens dag for en familie, en familie som har min dybeste medfølelse.

Jeg har boet på Rødhøj i snart 25 år og har været vidne til en del ulykker, der er sket på og omkring min ejendom, dog aldrig med en så frygtelig udgang, som vi her var vidne til.

I de ulykker som tidligere har være sket, har der som regel være fart og alkohol involveret, tilligemed dårlige vejforhold. Meget er gjort for at mindske de dårlige vejforhold, der er taget af bakken ved Jem og Fix, der er etableret en fartdæmper i form af en deling af vejen, byskiltet er placeret længere ude af byen, skilte opsat mv. således har vi ikke oplevet ulykker på denne strækning i de sidste mange år, men mod dumhed må selv guderne kæmpe forgæves.

Et rigtigt godt initiativ med fakkeloptog er planlagt af gode mennesker, et optog hvor hver enkelt kan samle tankerne om de efterladte, vise dem respekt - måske kan man i denne stille stund lade et par tanker falde på ens egen adfærd i trafikken og om den trænger til forbedringer.

Jette Sloth
Byrådsmedlem (S)
Odsherred Kommune

arrow Kvinde dræbt i ulykke - mand anholdt
15. februar 2020 kl. 00:48 Opdateret: kl. 08:35
arrow Ung mor er dræbt i trafikulykke ved Asnæs under overhaling
14. februar 2020 kl. 19:35 Opdateret: kl. 19:36
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?