1. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nykøbings mange tilbud er usynlige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nykøbings mange tilbud er usynlige
Debat Odsherred - 14. juli 2020 kl. 08:37

Debat
Lige nu vrimler det med mennesker i Nykøbings travle gågade, og byen er fuld af spændende oplevelser, som enhver landligger drømmer om. For enden af gågaden ligger blandt andet et hus, der byder på herligheder for alle aldersgrupper. Men intet steds henvises til byens musikscene, kunstudstilling, bibliotek, læsesalon med aviser, tidsskrifter, café eller borgerservice. Der findes ingen skiltning overhovedet

arrow Læs også: Uhørt og trist

Hvorfor driver Odsherred Kommune et udstilingshus med kunstnere på Stokrosebandens høje niveau, når man ikke vil ulejlige sig med at skilte med det over for byens gæster? Lige nu har vi i sæconens tætteste trafik i byen med nysgerrige mennesker, men kun en halv snes af dem finder daglig vej til udstillingen, fordi ingen jo aner, hvad kommunen byder på. Hvor skulle de vide fra? Hvis man opsatte permanent skiltning i gågaden, ville besøgstallet i stedet være 100 eller 200 mennesker dagligt. Især når der er bygevejr. Men når folk når enden af den smalle del af gågaden, drejer det om på hælen og når ikke tilbuddene 100 meter længere fremme.

Kommunen ønsker øjensynlig heller ikke at skilte med, at byen har en pragtfuldt beliggende lystbådehavn en lille gåtur fra hovedgaden med kunstnerby, spisehuse og havneliv. Det skal øjensynlig være en hemmelighed for feriefolk, med mindre de af vanvare forvilder med ad bakken og ved selvsyn får øje på herligheden.

I årevis er kommunalfolk og politikere blevet bombarderet med forslag om bedre og entydig skiltning. Ingenting sker. Dumhed og dovenskab regerer.

Kurt Sørensen
Algade 32
Nykøbing

arrow Turistattraktion i Trundholm Mose er en chokerende fejltagelse
15. juli 2020 kl. 13:17 Opdateret: kl. 13:17
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?