26. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I vridemaskinen uden grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I vridemaskinen uden grund
Debat Odsherred - 07. september 2020 kl. 18:45

Debat
Nå, så skal min kollega som byrådsmedlem, Søren With, lige have en tur gennem vridemaskinen. Han klaskes op på forsiden af Nordvestnyt med den helt store overskrift. Den slags man ville bruge, hvis vor gode borgmester havde taget af kassen, eller hvis redaktøren havde taget toget uden billet. De to gentlemen er hædersmænd og har intet ondt gjort.

Men ham der Søren With på forsiden, han må da have foretaget sig noget ulovligt med den overskrift. Falsk alarm. Søren With er såmænd også en hædersmand. Han har som god arbejdsgiver arrangeret en afskedstur til Bakken for sit dygtige og engagerede personale, som også vi har lært at sætte stor pris på.

Vi fejrer med familien hver sommer gode familietraditioner »På Hjørnet«. Tak for jeres gode humør og betjening!

De unge har kørt i bus med mundbind. Helt lovligt. Nogle unge har drukket øl. Tænk, det gør unge mennesker. Helt lovligt. Et par af dem har måske drukket af samme flaske. Klogt? Nej, bestemt ikke. Ulovligt? Nej, bestemt ikke.

Det er nu meget rart, at sommersæsonen snart er ovre, for så er agurketiden jo også forbi, og vor allesammens kære Nordvestnyt kan igen fylde spalterne med rigtige nyheder.

Efter et par herlige måneder ved Sejerøbugten rejser vi nu hjem til Karlsruhe i Tyskland. Tak til jer allesammen heroppe for engageret service og godt humør...og endda for masser af sol.

Tom Høyem
KB-medlem Karlsruhe byråd

pt. Åvænget 35.
Højby

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?