20. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grundloven gælder også lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundloven gælder også lokalt
Debat Odsherred - 23. juli 2020 kl. 08:07

Debat
Venstres medlem af kommunalbestyrelsen i Odsherred, Helge Fredslund, udlover 17. juli dusør til dem, der kan fremvise noget positivt på skrift om Odsherred, som Kurt Sørensen har skrevet.

Her skal henvises til bl.a de nyligt udgivne bøger om »Odsherred I og II«, »Odsherreds Arkitektur«, udgivet af forlaget Bogværket, eller bøgerne om Højby og Isøre, som BOK har udgivet, samt ca 200-300 andre småbøger om Odsherred. De kan købes i boghandelen. Dusør indkasseres gerne, hvis byrådsmedlemmet evner at sætte sig ind tingene. Dusøren kan eventuelt bestå i en undskyldning.

Det er positivt, at Helge Fredslund medgiver, at alle »har ret til at mene om, hvad de vil om dit og dat, da vi jo lever i en retsstat med ytringsfrihed« - selv om ikke alle i Odsherred er enige med ham og hans synspunkter. Vi lever også i et demokrati med debat om lokale forhold, som gælder året rundt og ikke kun hvert fjerde år, hvor Helge Fredslund stiller op i håb om at blive valgt til kommunalbestyrelsen. Men det er tydeligvis svært for ham at acceptere, at det forholder sig sådan. Måske skulle han gå på pension, når han ikke er enig i at grundloven også gælder kommunalt?

Kurt Sørensen
Algade 32
Nykøbing

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?