6. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gensidig udveksling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gensidig udveksling
Debat Odsherred - 23. juni 2020 kl. 09:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Et indlæg uden knubbede ord, men nok med et opmærksomhedspunkt eller to. Jobcenter, specialskoletilbud og fritidstilbud er med til at bane vejen for unge, som har haft svært ved at blive en del af holdet - af normaliteten. Det lykkes i nogen tilfælde og tak for det!

Når så en ung, nu ung voksen er blevet afklaret til fleksjob, så synes ønsket om at gøre dem til en del holdet, udelukket. En chance for at de kan medvirke til at videreføre det fine arbejde for andre unge, udelukket. Så langt går det bare ikke, hvorfor ikke?

Forvaltningerne, de ansatte kan ikke se de unge som kollegaer. Øv. Her kan både den unge voksne og de ansatte lære noget af hinanden. De ansatte kan videregive deres viden og erfaringer fra arbejdet. De unge voksne kan give deres viden og erfaringer fra at være sårbar og udfordret videre til nogen, som ikke har den personlige erfaring hermed.

Lige som man ved større offentlige byggeprojekter sikrer sig lærlinge-kontakters indgåelse, så kan kommunen/regionen vel også sikre fleksjob stilling for dem, som kom igennem og ud til et virksomt liv.

Ja det er ideen!
Jeg ved godt, at holdnings- og adfærdsændringer er svært, måske mest blandt forvaltninger og medarbejderne her. Giv det en tanke, forhåbentlig mere end det.

Henrik Pohl
Fællesskoven 42
Sjællands Odde

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?