6. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er vi rige eller ej?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er vi rige eller ej?
Debat Odsherred - 13. marts 2020 kl. 10:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Hver morgen vågner jeg op ved siden af min smukke og dejlige skatter. Vi har vores på det tørre, og mangler ikke noget. Vi har to vidunderlige børn. Vi har råd til skiferie og røde bøffer til aftensmad. Danmark er et dejligt land. Rigt på mange måder, og dog fattigt på andre.

Nu har Lene og jeg hentet og leveret dyner og sengetøj til unge og udsatte familier i to år. Små 1500 nyvaskede sæt er tilsammen delt ud i Odsherred, Vordingborg, Slagelse og Kalundborg. Jeg havde aldrig troet, at der var så stor et behov for at få så banalt som en dyne og hovedpude. Vi har lige hentet 200 nye sæt, og vi har desværre større efterspørgsel, end vi har dyner. Det gør mig så ked af det. Hvordan kan et land være så rigt, og samtidig så fattigt, at vi har medmennesker, der ikke har en dyne.

Min mor fortalte mig lige i denne uge, at min far sagde: »Det er Felex, der en dag vil tage sig af os, når vi bliver gamle«. Hun sagde, at han mente, han så en social bevist knægt, der ikke ville lade andre være i stikken. Tror min far ser ned på mig i dag og er stolt. Lige så stolt, som jeg er af ham.

Jeg er socialt anlagt og opdraget, det er mit DNA, og det er jeg piv stolt af.

Dog er kampen desværre ikke færdig, der er stadig flere udsatte, der mangler hjælp, men jeg vil gøre mit.

Felex Pedersen
Byråds- og regionsmedlem (S)

Odsherred Kommune

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?