29. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der noget helt galt med kulturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der noget helt galt med kulturen
Debat Odsherred - 17. september 2020 kl. 13:25

Debat
Kan man i Odsherred uretmæssigt få udbetalt 284.878 kr. af kommunens kulturudvalg - og bagefter få politikernes velsignelse til at beholde pengene? Svaret er ja!

arrow Læs også: Vrøvl fra Michael Kjeldgaard

Et flertal bestående af folkevalgte fra Venstre, Dansk Folkeparti og Odsherredslisten siger tilsyneladende god for denne trafik og ønsker at holde foreningen skadesløs, så skatteydernes penge ikke skal tilbagebetales til kommunekassen.

Vig Motionsklub har uretmæssigt søgt og fået beløbet udbetalt som lokaletilskud for lån af kommunale lokaler, som den har en eksklusiv-aftale om at kunne anvende gratis.

Det er i sig selv uhyrligt. Men værre er, at et flertal i kulturudvalget, der har det politiske ansvar for at beløbet er blevet udbetalt, nu beslutter, at klubben bare kan beholde pengene. Det er kriminelt og kan resultere i en retssag, hvor de folkevalgte kendes skyldige i ulovlig omgang med offentlige midler.

Det viser samtidig noget om kulturen i kommunens kulturudvalg. Det skader troværdigheden til hele det politiske og administrative system i Odsherred og manglen på ansvarlighed.

Something is rotten in the state of our community. Godt, vi snart kan få udskiftet den slags politikere ved næste valg!

Kurt Sørensen
Algade 32
Nykøbing

arrow Tilskud modtaget uretmæssigt skal betales tilbage
17. september 2020 kl. 13:55 Opdateret: kl. 13:55
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?