13. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der er behov for at prioritere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er behov for at prioritere
Opdateret 10. juli 2020 kl. 14:56
Debat Odsherred - 10. juli 2020 kl. 14:43

Debat
»Der er i Odsherred behov for at prioritere og koncentrere indsatser og ressourcer for at kunne skabe en positiv udvikling. Nykøbing har med sit købstadsmiljø og gågaden det største urbane potentiale i Odsherred. Et potentiale, der med fordel kan styrkes - ikke kun til fordel for Nykøbing, men til fordel for hele kommunen, ved at blive et attraktivt alternativ til fx Holbæk syd for kommunegrænsen. Nykøbing spiller en væsentlig rolle i forhold til at styrke Odsherred som en attraktiv kommune for sommerhusejere og turisme.«

arrow Læs også: Kommunen er ikke kun Nykøbing

Sådan skriver borgmester Thomas Adelskov som forord i publikationen omkring områdefornyelse i Nykøbing. Og jeg er enig med borgmesteren, der er behov for at prioritere indsatser, hvis man vil have et godt resultat.

Desværre er han ikke enig med hans partikollega, Felex Pedersen, der åbenbart mener, at det er sognerådspolitik at mene noget om Odsherred største by, og desværre forstår jeg også på hans læserbrev, at han er fuldstændig ligeglad med alt det arbejde både administration, politikere og borgere har lagt i projektet.

Projektet blev desværre ikke realiseret, men det var ikke på grund af manglende vilje, derimod stoppede projektet på grund af den regnefejl, der kostede et totalt anlægsstop i hele kommunen.

Felex Pedersen mener man skal fordele alt ligeligt og smøre leverpostejen tyndt ud over Odsherred. Jeg er uenig, jeg synes, man skal prioritere indsatser og lave en langsigtet plan over udviklingsområder i Odsherred. Men det, man laver, skal både kunne ses og mærkes, og så vil det komme hele Odsherred til gode.

Derfor vil jeg gerne - endnu en gang - opfordre byrådet til at færdiggøre de projekter, der er sat i gang, inden man begynder på nye.

Karina Vincentz
Havnevej 107,1
Nykøbing

arrow Millionerne der forsvandt fra Nykøbing
06. juli 2020 kl. 09:45 Opdateret: kl. 09:45
Hvor langt tror du Danmark når ved EM