19. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Røgfri arbejdsplads - en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Røgfri arbejdsplads - en realitet
Debat Odsherred - 25. november 2020 kl. 18:19
Af Lena Klausen, Lindevangen 8, Asnæs

Stor ros til både politikere og til administrationen i Odsherred Kommune. Bag Røgfri arbejdstid ligger et kæmpe forarbejde. Det kræver velvilje, grundighed, fremsyn og meget arbejde at komme ned i den mindste detalje, så det lykkes.

I april 2018 gav Odsherred Lokalforening i Kræftens Bekæmpelse borgmesteren et lille frø, som Thomas Adelskov lovede at tage sig godt af. Det er siden blevet sået, plejet og passet på bedste vis, så det udviklede sig til en stærk plante. Ekstra gødning fik planten, da byrådet i februar 2019 indgik som partner i Røgfri Fremtid.

Planten har været langt omkring blandt de kommunalt ansatte, i de politiske udvalg og endte 24. november 2020 på byrådsmødet, hvor den blev godkendt af byrådsmedlemmerne og fik mange rosende ord med på sin videre vej.

Først til næste år når planten helt frem og skal rodfæste sig hos alle Odsherred Kommunes ansatte og hos andre, som udfører arbejde for kommunen.

Røgfri arbejdstid er et flot og ned i de mindste detaljer gennemarbejdet projekt, så ingen skal være i tvivl om, hvordan man skal forholde sig. Det har været en lang proces, hvor medarbejderne har været involveret undervejs. Godt gået, stor ros!

På vegne af Odsherred Lokalforening i Kræftens bekæmpelse.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?