22. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Der er rod i systemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Der er rod i systemet
Debat Odsherred - 22. marts 2021 kl. 09:44
Af Marianne Poulsen, Toldbodvej 64 B, Rørvig

Rita Mandrup Jensen fra Tølløse skrev 18/3 om nedladenhed fra professor Finn Diderichsens side - nedladenhed over for udkantsdanmark. Jeg kan helt og fuldt tilslutte mig Rita Mandrup Jensens udtalelser. Det har ingen steder hjemme. Jeg kan også helt og fuldt tilslutte mig opfordringen til avisen om opfølgning på dette.

arrow Læs også: Professor: Vaccine-pendling handler om ulighed

Endvidere synes jeg, at journalisterne skulle forsøge at grave lidt dybere i, hvorfor det er så vanskeligt at få en tid til vaccination i Region Sjælland. Er der rod i it-systemerne, er der ikke styr på antal vacciner til rådighed og mange flere ting. Min mand fik anden vaccination i Sportsbyen i Holbæk den 3/3 kl. 10. Der var et utal af personale til stede, men kun maks. seks personer, der blev vaccineret i de 20 minutter, han var der. Det tyder vel også på rod i systemet.

En bekendt til mig, en dame på 83, fik i sin e-boks en indkaldelse til vaccination. Hun brugte 4,5 timer på dels at finde tider elektronisk og dels at forsøge at få en person i tale, som kunne hjælpe hende. Hun har ikke tal på, hvor mange personer, hun talte med.

Elektronisk var det umuligt at få en tid. Men efter utallige opringninger til en velvillig person, lykkedes det hende at få en tid i Herfølge. Hun bor i Nykøbing Sj. Hun turde ikke andet end at sige ja tak, men det betyder nu, at hun enten skal med flextrafik (stor samfundsudgift) eller finde en person i hendes omgangskreds, som er villig til at køre hende.

Er det rimeligt?

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?