1. juni 2020
Det Konservative Folkeparti vil nu arbejde for, at motorvejen mellem Næstved og Rønnede bliver en realitet nu. Foto: Mogens Lorentzen
Det Konservative Folkeparti vil nu arbejde for, at motorvejen mellem Næstved og Rønnede bliver en realitet nu. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lad os finde pengene til motorvejen nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lad os finde pengene til motorvejen nu
Debat Næstved - 15. februar 2019 kl. 20:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat:
Hvis vækstmaskinen skal køre på velsmurte stempler i Næstved, er vi nødt til at etablere en motorvej fra handelsbyen mod Rønnede.

Motorvejsstrækningen er »the missing link« i trafikken, der kan binde infrastrukturen omkring Næstved bedre sammen og dermed understøtte fremskridt og udvikling.

For den tosporede landevej på Rute 54 - også kaldet Gedestien - er simpelthen ikke gearet til al den trafik, der skal afvikles. Pendlertallet er steget med hele 19 procent på 10 år. Derfor er Rute 54 totalt ufremkommelig i myldretiden. Ventetiden i bilen burde være brugt hjemme hos familien i stedet.

Den store trængsel, der forsinker billister, taber lokale virksomheder som Ardagh og Emerson meget konkurrenceevne på. Mindsker vi omvendt den trængsel ved at etablere motorvejsforbindelsen, vil det samfundsøkonomiske afkast blive stort, viser en helt ny analyse fra rådgivningsfirmaet COWI.

Derfor bør vi finde pengene til Næstveds motorvej nu.

Inden længe fremlægger regeringen sit udspil til en trafikplan. Her vil Det Konservative Folkeparti kæmpe for, at penge til en motorvejsforbindelse mellem Næstved og Rønnede indgår. Det vil gøre hverdagen nemmere for borgere og erhvervsliv.

Brigitte Klintskov Jerkel (K)
Folketingsmedlem og transportordfører

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?