4. marts 2021
Anders Gjesing mener, at Danmark er helt med, når det kommer til udvikling. Kristian Skov-Andersen (V) har givet udtryk for en anden holdning. Privatfoto
Anders Gjesing mener, at Danmark er helt med, når det kommer til udvikling. Kristian Skov-Andersen (V) har givet udtryk for en anden holdning. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Venstres møggreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Venstres møggreb
Debat Næstved - 27. januar 2021 kl. 08:58
Af Anders Gjesing, Klosterlunden 6, Næstved

I Sjællandske i sidste uge fik velfærdssamfundet en tur med Venstres møggreb igen. Venstres Kristian Skov-Andersen skrev blandt andet: »Mens det offentlige udvikler sig meget langsomt, næsten slet ikke«.

arrow Læs også: Debat: Indgreb - ikke møggreb

Det må jo siges at være en voldsom og negativ generalisering, der jo nærmest viser en foragt for det danske velfærdssamfund og de offentligt ansatte. Vi har et af verdens mest digitaliserede samfund - og den offentlige sektors digitalisering er et forbillede for mange andre lande. Det er udvikling.

Ligeledes er vi førende på velfærdsteknologi, hvilket der både forskes i i offentligt regi og i samarbejde med private virksomheder. Det er udvikling. Hele håndteringen af spildevand og affald er også en offentlig opgave, der i høj grad er en eksportsucces af knowhow og organisering. Det er udvikling.

Mine børns undervisning er fra den ene dag til den anden omstillet til 100 procent digital undervisning. Det er udvikling. Mærkeligt, at dette kan lade sig gøre, »mens det offentlige udvikler sig meget langsomt, næsten slet ikke«, ifølge Kristian Skov-Andersen.

arrow Valgkamp: Fire kandidater kæmper om borgmesterposten
22. januar 2021 kl. 04:41 Opdateret: kl. 17:22
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?