24. november 2020
En chauffør påkørte i december 2018 A-broen, der blev revet midt over. Efter godt to år sættes broen over Østre Ringvej op igen. Det er helt uforståeligt, at det har taget så lang tid, mener Finn Ganneskov.
En chauffør påkørte i december 2018 A-broen, der blev revet midt over. Efter godt to år sættes broen over Østre Ringvej op igen. Det er helt uforståeligt, at det har taget så lang tid, mener Finn Ganneskov.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Uforståelig forsinkelse af A-broen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Uforståelig forsinkelse af A-broen
Debat Næstved - 27. oktober 2020 kl. 17:01
Af Finn Ganneskov Pedersen, Ingemannsvej 20, Næstved

Når man ser på tidsforløbet ved reparation/genopførelse af A-broen, er der flere forhold, der virker komplet uforståelig. Hvorfor i himlens navn skal det tage næsten to år?

arrow Læs også: Debat: Tænker byrådet sig nu også om?

Undskyldninger er der nok af, men i en situation, hvor det drejer sig om små skolebørns sikkerhed, kan det ikke passe, at Kommunen ikke kan tage sig sammen og sørge for udbedring uanset uenighed med et forsikringsselskab. Næstved Kommune burde uanset hvad, straks have sørget for udbedring, og så tage slagsmålet med forsikringsselskabet bagefter. Gu' ved, hvem der i øvrigt ville finde sig i en forsinkelse på to år ved en skade, der forekommer ret banal?

Det forekommer også uforståeligt, at den ansvarshavende, der også svigtede ved opgaven med elevatoren på plejehjemmet på Nygårdsvej, på spørgsmålet om, hvorfor broen ikke var klar efter sommerferien svarer: »Jeg ved faktisk ikke, hvorfor den er blevet forsinket«. Graden af uvidenhed er himmelråbende!

Det er også vanskeligt at forstå, hvorfor det skal tage otte måneder at foretage reparation af broen. En opgave, der forekommer ret simpel, og som kunne udføres af flere lokale virksomheder. Det er jo ikke ligefrem raketvidenskab.

Til sammenligning tog det fire år at bygge den gamle Storstrømsbro i 30-erne. Uanset hvad forekommer det mærkeligt, at Næstved Kommune har været endog meget fodslæbende og ikke mindst fraværende i en sag, der trods alt drejer sig små børns trafiksikkerhed, men det er man tilsyneladende fuldstændig ligeglad med.

arrow Debat: Byrådet »nøler« - nej, byrådet tænker sig om!
01. november 2020 kl. 12:26 Opdateret: kl. 13:38
arrow Debat: Baltic Pipes lillebror - lad os kalde den Falstria Pipe
30. oktober 2020 kl. 22:29 Opdateret: kl. 11:53
arrow Debat: Burde borgmester og havneformand ikke bytte plads?
29. oktober 2020 kl. 15:07 Opdateret: kl. 10:35
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?