20. oktober 2020
Henning Nerup Rasmussen.
Henning Nerup Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Udvalgsformand skaber afstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Udvalgsformand skaber afstand
Debat Næstved - 14. september 2018 kl. 13:21
Af Henning Nerup Rasmussen, Åvænget 27, Mogenstrup

Som borger og daglig læser af Sjællandske, har der været en del læserbreve fra Helle Jessen, der blev formand for teknisk udvalg efter sidste lokalvalg. De bærer alle præg af at være meget politiserende, hvor det opfattes, som at sætte mennesker op mod hinanden.

arrow Læs også: Debat: Erhvervslivets spøgelser

Det er ikke i borgmesterens ånd og gerning. Han syntes at være for alle i Næstved kommune. Ja, han er socialdemokrat, men han fremstår som at ville samle. Der er selvfølgelig en opposition, som ikke altid kan være enig, men på demokratisk vis kommer det til at gå.

De andre udvalgsformænd i Næstved kommune skriver også en del indlæg i Sjællandske, der kan være skarpe og give kant, men de kommer ikke i nærheden at det, Helle Jessen leverer. Viceborgmesteren fra de radikale skriver ofte. Jeg er ikke altid enig, men han kan formulere sig på en tydelig måde uden at skabe afstand.

Jeg er ikke landmand eller erhvervsdrivende, men de indlæg Helle Jessen har haft om DI undersøgelsen og landbruget kan kun medvirke til at skabe afstand mellem mennesker og sætte dem op imod andre. Dette er ikke en udvalgsformand værdig. En udvalgsformand er en samlende figur i en kommune. Havde Helle Jessen været menigt byrådsmedlem er det ok at være politiserende, men ikke som udvalgsformand for ca. 80.000 personer.

Det ændrer sig formentlig ikke, men borgmester Carsten Rasmussen kan måske overveje nogle ting vedrørende udvalgsformanden, der skaber splittelse i Næstved Kommune mellem befolkningsgrupperne.

arrow Debat: Det handler også om at sikre familien en indtægt
13. september 2018 kl. 13:06 Opdateret: kl. 11:20
arrow Synspunkt: DI-Ranglisten - sandt eller falsk?
12. september 2018 kl. 16:51 Opdateret: kl. 10:18
Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?