26. maj 2020
Stor ros fra Gitte Carlsberg til afviklingen af DM i Skills.
Stor ros fra Gitte Carlsberg til afviklingen af DM i Skills.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tillykke Næstved!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tillykke Næstved!
Debat Næstved - 10. april 2019 kl. 16:45
Af Gitte Carlsberg, Havnen 6, Næstved.
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så kom kom Næstved på landkortet med andet end motorvej, fodbold, Team Fog og alt det andet. Skills - sikke en fest og flot som byen har forberedt sig på gæster. Det har været en fornøjelse at se byen gøre sig klar: Blomsterbede på torvet med påskeæg, byens efterhånden mangeårige påskeliljebede ved alle indfaldsveje til Næstved står bare i fuldt flor - smukt. Rundkørsler med værktøj er da så godt fundet på. Jeg har kigget dem alle igennem bare for at finde den bedste eller sjoveste. Alle er super gode.

arrow Læs også: DM-sejr trods dum fejl

Jeg ved, at det har været Helge Adam Møllers forslag, at vi skulle bruge rundkørslerne, som reklameplads for firmaer. Nu er det da bevist, at de kan bruges til andet end at køre rundt om.

Alle har gjort deres bedste for at byde deltagere og gæster til Skills velkommen. Og hvor har Næstved fået ros. Det gør da en kæmpe forskel, når kommende gæster til Næstved vil besøge byen på baggrund af Skills. Den omtale af byen, ros og engagerede guider, der har været rundvisere, det giver helt sikkert lyst til besøg fra alle dele af landet. Alt er blevet omtalt i medierne meget rosende. Det er guld værd.

Jeg håber, at vi får mange turister og måske tilflyttere i den kommende fremtid. Dejligt med et byråd og en kommune, der griber chancer til at få Næstved på landkortet.

arrow 51.000 tog til Skills-fest: Nu venter oprydningen
09. april 2019 kl. 07:41 Opdateret: kl. 16:20
arrow Skills: Steffen fra Borup er den bedste bygningssnedker
08. april 2019 kl. 12:44 Opdateret: kl. 12:44
arrow Forkert vinder udråbt
07. april 2019 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:15
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?