11. juli 2020
Jesper Gleitze Nielsen undrer sig over, at Børne- og Skoleudvalget nu har sat særlige rammer for folkeskolerne i Næstved Kommune i genåbningens anden fase.
Jesper Gleitze Nielsen undrer sig over, at Børne- og Skoleudvalget nu har sat særlige rammer for folkeskolerne i Næstved Kommune i genåbningens anden fase.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tilbage til hverdagen - eller noget...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tilbage til hverdagen - eller noget...
Debat Næstved - 16. maj 2020 kl. 11:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jesper Gleitze Nielsen

Kildebrøndsvej 24,
Fensmark

Næstved Kommune: For cirka to måneder siden lukkede folkeskolerne i Danmark, og skoleledere, afdelingsledere og undervisere kom for en stund på overarbejde, da de skulle indrette sig på en ny hverdag med fjernundervisning. Og det klarede man jo fint.

Så kom påsken, og nu kunne 0. til 5. klasse så møde tilbage i skolen med en lang række krav i tasken, som skal sikre alles ve, vel og helbred. Også det klarede skolerne flot.

Nu er vi så nået dertil, at vi skal have 6. til 9. klasse tilbage, og påskens restriktioner er nu kraftigt lempede af Sundhedsstyrelsen. Igen er skoleledelser og personale i fuld gang med at planlægge, hvordan opgaven kan løses.

Det kan dog undre, at Børne- og Skoleudvalget har fundet det nødvendigt at sætte særlige rammer for folkeskolerne i Næstved i denne fase, når nu skolerne har klaret det fint selv under de øvrige faser? Man kunne jo godt have ment, at Sundhedsstyrelsens retningslinier var gode nok, når nu de var gode nok under de øvrige faser.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?