17. september 2019
Sidan sensommeren 2017 har der været turistkontor på banegårdspladsen, noget debatskribenten mener skal støttes. Foto: Kristian Willumsen
Sidan sensommeren 2017 har der været turistkontor på banegårdspladsen, noget debatskribenten mener skal støttes. Foto: Kristian Willumsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tanker om livet i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tanker om livet i bymidten
Debat Næstved - 17. marts 2019 kl. 15:43
Af Ester Laursen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sct. Jørgens Park 45
Næstved

Næstved: På det sidste har der stået en del i Sjællandske om, hvordan der kan komme mere liv i bymidten.

Ja det kræver jo, at man kan komme derind.

Gennem de sidste år har man fjernet den ene bus efter den anden, som kørte ind til byen. Er man dårligt gående, kan der være langt fra stationen og op til byen. Og man skal så samme vej, når man skal hjem igen.

Er det mig, der ikke kan finde ud af ruterne, eller går der virkelig ikke busser op til byen mere?

Jeg undrer mig også over, hvorfor turbåden til Karrebæksminde er flyttet længere væk fra byen. For turisterne, som kommer til byen, lå den efter min mening noget bedre på den gamle plads. Man så den, når man kørte på Havnegade, og fik måske lyst til en tur. Nu ser man den ikke, og også her er der blevet længere at gå for børn og ældre.

Til gengæld nyder jeg meget, at vi igen har et turistkontor, og at det ligger ved stationen. Det synes jeg bestemt skal støttes. Også økonomisk af kommunen. Det er trods alt småpenge, sammenlignet med hvad der bruges på arena og stadion.

Trappen op af skråningen til Grønnegades Kaserne tvivler jeg meget på vil blive et samlingssted. Hvem har lyst til at sidde og kigge på Kvickly, biblioteket og ikke mindst parkeringspladsen?