26. august 2019
Foto: Kim Palm
Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tangen bekymrer mig ikke!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tangen bekymrer mig ikke!
Opdateret 23. juli 2018 kl. 12:30
Debat Næstved - 23. juli 2018 kl. 11:43
Af Jørgen Christiansen (S), Byrådsmedlem, Karrebæksminde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tangen i Karrebæksminde hører ikke til i kategorien som en af Næstved kommunes største opgaver (citat: Jørgen Christiansen).

arrow Læs også: Havnens gummiged på arbejde: Nu er tangen på Enø Strand væk

Som lokalpolitiker og med anetavle tilbage fra da Ruder konge var knægt i Karrebæk/Karrebæksminde, så er jeg blevet spurgt om tangen i Karrebæksminde ikke bekymrer mig? Det korte svar er NEJ!

Mit politiske fokus er og har været særligt på den borgernære velfærd, også i vores område er det lokale kommunale skoletilbud et afgørende grundlag for vores fantastiske aktive Karrebæk idrætsforening.

Det er bl.a. Idrætsforeningens frivillige ildsjæle som i samarbejde med det lokale erhvervsliv herfra som også denne sommer har støttet op i forhold til publikumsmagneterne/turistfremmende Rock-show på kanalpladsen, og senest Danmark Dejligst koncerten på De hvide svaner.

Ganske enkelt så er tang debatten ude af proportioner, og godt hjulpet på vej af populismens politiske disciple som Ghita Nelander (DF) og Kristian Skov Andersen (V) som tropper op og indkalder til samtale på stranden i efteråret med en til lejligheden inviteret journalist. Ingen handling blot snak!

Debatten går meget på at den naturlige tang skulle være skadelig for turismen, men hvis denne logik var sandheden så burde området i Næstved ved den frilagte Suså jo være et fluepapir i denne varme sommer.

Vi havde sidste år en stigning på turisters overnatninger, på hele 18 % så fakta taler også imod dommedagsprofeterne.

Så til det spørgsmål jeg er blevet stillet, så har skolens overlevelse i min optik en større betydning for lokalområdet, end tang på stranden både i forhold til turisme, bosætning, erhvervsliv, infrastruktur, idrætsforening, det gode liv og så videre!

arrow Byrådspolitiker i shitstorm - nu undskylder han
26. juli 2018 kl. 12:44 Opdateret: kl. 14:56
arrow Tang hober sig op på populær badestrand
17. juli 2018 kl. 11:40 Opdateret: kl. 09:38