14. august 2020
Sjældent har der været så meget debat om en legeplads. Sådan så den oprindelig tegning af legepladsen ud. Illustration: Næstved Kommune
Sjældent har der været så meget debat om en legeplads. Sådan så den oprindelig tegning af legepladsen ud. Illustration: Næstved Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Skriv under mod legeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Skriv under mod legeplads
Debat Næstved - 13. november 2019 kl. 22:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tony Olesen
Kalbyrisvej 6
Næstved

Godt at konstatere, at debatten om den fejlagtigt anbragte legeplads ved den frilagte Suså i Næstved kom op på et højere niveau. Det har været overraskende at få indsigt i, at et så indgribende projekt i millionklassen kan vedtages og iværksættes på »udvalgsniveau«.

I debatten bemærkes, at tidligere udvalgsformand hr. Revsbæk uden blusel trækker aldersdiskriminationskortet af lommen. Nuværende fru Jessen kun halvt.

I forbindelse med indsamlingen af underskrifter til fordel for at genskabe området bør det nævnes, at underskrifterne repræsenterer et bredt udsnit af borgere med mangeårig bopæl i Næstved. Reaktionerne har været ret éntydige:«Det kan man da ikke«, »Stærkt skæmmende«, »Farlig for børn«, »Bør ligge et andet sted«.

Fælles for alle er imidlertid ønsket om at bevare området grønt og intakt af byhistoriske og æstetiske årsager. Desuden bevares muligheden for at kunne præsentere relevante skiftende arrangementer.

Underskriverne håber og tror på en beslutning, der respekterer byen og dens borgere og indser, at virkelig mange er opmærksomme på Næstveds udseende og kvaliteter. En genskabelse vil være det rigtige og også komme børn og børnebørn til gode i årene fremefter.

Ser frem til at overrække underskrifterne til borgmesteren.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?