2. juli 2020
Lærere og pædagoger på Kobberbakkeskolen er uden ansvar for millionunderskuddet, skriver byrådsmedlem Per Sørensen i sit læserbrev.
Lærere og pædagoger på Kobberbakkeskolen er uden ansvar for millionunderskuddet, skriver byrådsmedlem Per Sørensen i sit læserbrev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Skolernes indhold og økonomi til behandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Skolernes indhold og økonomi til behandling
Debat Næstved - 21. februar 2019 kl. 20:41
Af Per Sørensen, Byrådsmedlem A, Lindebjerggårdsvej 20, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De ansatte - lærere og pædagoger på gulvet - er uden ansvar for den økonomiske situation Kobberbakkeskolen er kommet i. Andre har ansvaret for det. De ansatte skal bakkes op, og de præsterer i dagligdagen god undervisning og pædagogik.

arrow Læs også: Tavshed om millionunderskud: Skoleleder ønsker arbejdsro

Jeg skal opfordre formanden for Børne/Skoleudvalget til, at vi snarest får skolernes økonomi og indhold op til politisk behandling. Hvor mange penge har læringsløftet kostet kommunen. Efter min mening kunne pengene til det bruges bedre i den daglige undervisning.

På de enkelte matrikler skal den lokale ledelse kunne beslutte meget mere. Områdeledelse skal barberes ned og alene have en mere koordinerende funktion. Politisk spørges der også til antal konsulenter tilknyttet skoler og daginstitutioner. Det skal der også fokus på.

Jeg ser helst pengene anvendt på de lærere og pædagoger, der underviser og arbejder med børnene i det daglige. Den politiske opbakning og tillid til de ansatte skal tilbage. Væk med den massive målstyring, kontrollen og hele New Public Management ideen.

Jeg håber, at den politiske formand på dette felt snarest vil give plads for denne debat og behandling i udvalget. Ellers kommer den jo på anden vis til politisk behandling.

arrow Velkommen til ny skoleleder: 10 millioner i underskud
15. februar 2019 kl. 11:09 Opdateret: kl. 08:45
arrow Millionunderskud på skole udløser akut ansættelsesstop
14. februar 2019 kl. 07:42 Opdateret: kl. 17:07
arrow Millionerne fosser ud af omstridt folkeskole
13. februar 2019 kl. 05:39 Opdateret: kl. 16:19
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?