11. juli 2020
Kristian Skov-Andersen må nu bære ansvaret for byrådets splittelse om havn i en vigtig sag, og for alvor at have bragt havnen ud at sejle, skriver byrådsmedlem Per Sørensen blandt andet i sit læserbrev. Foto: Mogens Lorentzen
Kristian Skov-Andersen må nu bære ansvaret for byrådets splittelse om havn i en vigtig sag, og for alvor at have bragt havnen ud at sejle, skriver byrådsmedlem Per Sørensen blandt andet i sit læserbrev. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Ros til Revsbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Ros til Revsbæk
Debat Næstved - 02. maj 2020 kl. 16:03
Af Per Sørensen, Byrådsmedlem S, Lindebjerggårdsvej 20, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kristian Skov Andersen (KSA) blander i et indlæg 2 sager sammen. Det er sag om bagerkaj og sag om styregruppe for havn. Vedrørende bagerkaj så indrømmer KSA, at Havnebestyrelsen ikke har behandlet sag om ophør af bagers lejemål på bagerkaj. Dermed er der nu tvivl om, hvem der skal leje og drive den kaj fremtidigt? Kan hvem som helst nu søge på det? Mon dog ikke den sag bliver en sag for Havnebestyrelsen og ret så interessant at følge i avisen.

arrow Læs også: Debat: Eusebius er grøn i lokalpolitik

Styregrupper, med havnens medvirken, blev i de såkaldt gamle dage altid nedsat efter en behandling i Havnebestyrelsen. De tider er forbi. Et enigt Økonomiudvalg med undtagelse af Søren Revsbæk (SR) pegede nu på en sammensætning af styregruppe for havneudvikling. Denne sag forlangte SR nu ene mand behandlet i byrådet, og alle politikere forventede også, at han ville stå alene i den sag ved dens behandling i byrådet. Men på meget dygtig vis lykkedes det (SR) at splitte byrådet totalt i denne sag. Det var efter min mening dygtigt politisk håndværk af Revsbæk, og dygtigt håndværk fortjener ros.

KSA må nu bære ansvaret for Byrådets splittelse om havn i en vigtig sag, og for alvor at have bragt havnen ud at sejle.

Jeg drikker gerne en kop kaffe med dig Kristian og vi sammen glæder os over salg af sommerhusgrunde. Så kan du takke mig for, at vi stemte SR ned og sikrede dig plads i styregruppen.

arrow Debat: Politikerlede?
05. maj 2020 kl. 14:30 Opdateret: kl. 15:49
arrow Stort flertal vil have styregruppe i havnesag
29. april 2020 kl. 09:22 Opdateret: kl. 08:57
arrow Venstre-veteran kræver ny styregruppe i byrådet
27. april 2020 kl. 11:00 Opdateret: kl. 10:52
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?