2. juni 2020
Tina Højlund Pedersen er tidligere formand for amatørafdelingen i boldklubben. Foto: Bjørn Armbjørn
Tina Højlund Pedersen er tidligere formand for amatørafdelingen i boldklubben. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Ro på Rolighedsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Ro på Rolighedsvej
Debat Næstved - 21. august 2019 kl. 07:46
Af Tina Højlund Pedersen, medlem af byrådet (S), Ringstedgade 105, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har været en meget travl uge for alle, der interesserer sig for fodbold i Næstved med masser af medieomtale. Alt sammen med omdrejningspunkt i Næstved Boldklub og hændelserne dér henover sommeren og udviklingen efter klubovertagelsen.

arrow Læs også: Beslutning om økonomisk støtte udsat: Politikere vil have fodboldejere til møde

Først var samarbejdsaftalen med Næstved Boldklub til behandling i Kultur- og demokratiudvalget, som endte med at udskyde behandlingen og invitere klubledelsen til at redegøre for deres planer til september.

Dernæst havde klubben inviteret klubbens fans til et informationsmøde hos NIF, hvor jeg selv deltog sammen med omkring 80-100 andre fans. Her gav klubbens direktør og den ene ejer en lang redegørelse for udviklingen på alle relevante områder plus planer og strategi. Især om med de lokale talenter i klubben og engagement i fodbolden i Næstved.

Onsdag var vi så mange der var til operaaften ved åen. En fantastisk aften med mange tilskuere, nok ca. 800, der nød den skønne musik og professionelle arrangement. Ikke umiddelbart noget med fodbold at gøre, og så alligevel.

»Mærk Næstved« var også med i baggrunden og mange, som normalt står til alle hjemmekampe på Næstved Stadion (seneste hjemmekamp 1.580) i fansektionen var her også.

Endelig nåede vi frem til informationsmødet for klubbens sponsorer med præsentation af spillertruppen og trænerne, redegørelse for ændringer og udvikling med fokus på strategi de kommende fem år og især planerne om lokal forankring, hvor det er muligt.

Jeg har spillet og fulgt klubben siden barndommen. Har siddet 5 år i NIF's bestyrelse, heraf 3 år som formand og har derfor deltaget i utallige møder hos NB - og der har aldrig været større engagement og investering i klubbens udvikling lokalt end nu.

Det vil være et gigantisk selvmål for hele kommunen, hvis vi ikke fortsætter den nuværende støtte og samarbejdsaftale. Det handler nu om at få ro omkring samarbejdet, vise opbakning til kommunens største sport og kulturelle samlingspunkt, for det er god branding - MÆRK NÆSTVED.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?